=UKONČENO= Soutěž o dva lístky na koncert Project Pitchfork, Amduscia a tAngerinecAt

Návrat EBM klasíků si můžete užít i bez placení vstupného. Pokud vyhrajete v náší bleskové soutěži.

Pět let jsme museli čekat na novou muziku od Petera Spillese a jeho Project Pitchfork. Album "Elysium" je venku a kapela ho na jaře jede propagovat i mimo rodnou hroudu. Jednou ze zastávek mimo území Německa je i koncert v Praze, konkrétně ve Futurum Music Baru. Navíc i další vystupující nejsou pouze do počtu - aggrotech mexická úderka Amduscia a ukrajinsko-britská dvojice tAngerinecAt. Těm, co ještě nezakoupili vstupenky, nabízíme možnost vyhrát volný vstup v naší soutěži. Zkuste správně odpovědět na tuto soutěžní otázku:

Která domácí kapela byla předskokanem na posledním pražském koncertu Project Pitchfork?

Své odpovědi posílejte do pátečního poledne (pátek 3. května 2024 do 12:00 hodin) na mail redakce@sanctuary.cz, jako předmět zprávy napište "Project Pitchfork - soutěž" a do mailu uveďte i své občanské jméno, které bude v případě výhry zapsáno na seznam hostů. Výherce oznámíme a uvědomíme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeny pouze e-maily registrované k odběru našeho newsletteru, jehož registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu!  

 

Project Pitchfork - Carnival

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.