Einstürzende Neubauten

Po předlouhé době zase zabrousíme do historie v rámci rubriky "Retro". Tentokrát za 15 let starým článkem pánů Šídy a Slezáka o německé industriální legendě.

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kam soustředíme zajímavé články ze starých médií, abychom je  zachovali i do budoucna, neboť, co si budeme namlouvat, papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností. A navíc dobře poslouží i jako sonda do toho, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety (a i srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo). Navíc spousta těchto článků mívá i po tak dlouhé době informační hodnotu.

A jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/zapůjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme za pomoc!

Teď už ovšem nechme mluvit pány Jana Šídu a Milana Slezáka, kteří roku 2010 napsali pro Beng! článek o kultovních německých industrialistech.

Einstürzende Neubauten

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.