Vanessa v neděli tvrdě oslaví své 25. narozeniny

Prvního února se připravte ve Fóru Karlín na pořádný masakr. Aneb jak říkají oficiální zdroje – naše nejlepší elektronická kapela na největším koncertu své kariéry. 

Legendární Vanessa slaví čtvrt století existence a tak si na 1. února připravila největší koncert své kariéry. Sestavu Samir Hauser (Bruno Ferrari), Miroslav Papež (Moimir Papalescu), Jaroslav Stuchlý (ex – Michael´s Uncle), Jakub Horák a Tuzex (ex -Sunshine) tentokrát doplní vskutku libozvučné jméno: John Fryer – věhlasný britský zvukař a muzikant, člen This Mortal Coil, spolupracovník Nine Inch Nails, Depeche Mode, Fields Of Nephilim, Swans, Cocteau Twins, Die Krupps a mnohých dalších světových skupin.

Vanessa – Holky z gymplu

John Fryer, který produkoval album "Antidotum", se stal regulérním členem Vanessy a v únoru poprvé společně zahrají v Praze. Jak se kapela sehrála s hvězdou světového formátu? Vydrží John Fryer pohromadě s naší nejdrsnější hudební partou? Přijďte se podívat sami! 

Dočkáte se samozřejmě také velkolepých čísel, kterými se Vanessa proslavila. Těšte se na obscénnost, brutalitu a na české poměry nevídanou show. Zazní nejen nové skladby z aktuální desky "Antidotum", fanoušci se samozřejmě dočkají i klasických hitů napříč minulými alby "Flashback", "Monogamy" a také "Vanessa Gun". Kromě toho dojde i na ochutnávku z aktuálního maxisinglu, kde najdete třeba novou verzi jejich staršího hitu „Mikronaut“ nebo předělávku písně „Podivuhodný mandarín“ od Plastic People.

 


Pozvánka na koncert


Nahota, krev a skvělé naturalistické české texty, obnažený obraz zkažené české společnosti – to je Vanessa! Poprvé v historii na velké stage, se speciálními efekty. Přijďte oslavit 25. narozeniny elektronického kultu na jeho největší show!

VANESSA
1. února 2014 (start 20:00)
Praha, Fórum Karlín (Pernerova 51)
Vstup: 390 Kč (předprodej)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.