V březnu vám přivezeme THE DEVIL & THE UNIVERSE!

Jarní rovnodennost. Sobota 21. března. Goatwave rituály na strahovské Sedmičce. Buďte tam.

Už jsou to dva roky, co rakouští okultisté The Devil & The Universe poprvé a naposledy vystoupili v Praze. Od té doby se toho ale událo mnoho. Ashley Dayour a David Pfister vzali do sestavy „na plný úvazek“ původně hostujícího Stefana Elsbachera, odehráli spoustu koncertů (i na moravských Hradbách Samoty) a neflákali se ani co do studiové práce.

Výsledkem jejich loňského pobytu v opuštěné lesní kapli ve štýrských lesích je vynikající nové album "Haunted Summer" (recenzi si můžete přečíst tady), inspirované skutečnými událostmi dekadentného léta zhýralých romantiků Byrona, manželů Shelleyových a dalších. A nebyli by to The Devil & The Universe, aby si i tady nepomohli netradičními skladatelskými postupy – Tarotem , automatickým psaním a různými magicko/náboženskými technikami.


The Devil & The Universe - Danaus Plexippus (official Video)


O živou prezentaci tak silného materiálu jsme zkrátka Prahu nemohli ochudit. Navíc když Rakušané přearanžovali i své původní skladby a okořenili je kytarou. A existuje snad vhodnější datum pro věci magické, než jarní rovnodennost?

Samozřejmě nebude chybět ani stylový host, o jehož jméno se s vámi podelíme hned, jak bude všechno potvrzené.

Napište si tedy do kalendářů, že 21. března 2015 "už něco máte".
 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.