Dnes večer mají na ČT2 premiéru Kmeny o goths

Jak dopadlo nakouknutí štábu České televize na gotickou scénu? Dozvíte se dnes ve 22:30. Dejte si zatím trailer a rozhovor s režisérem.

Pokud jste loni byli na Prague Gothic Treffen, nejspíš jste nepřehlédli štáb s kamerou, zvukem a vůbec veškerou výbavou. Nebyl to nikdo jiný než režisér Bohdan Bláhovec a jeho tým, který tu nabírali podklady pro svůj příspěvek do televizních Kmenů. Jak totiž víte (psali jsme), gotická scéna byla spolu s dalšími 15 subkulturami vybrána, aby kromě prostoru v knize promluvila i v podobě televizního dokumentu. Gotika se tak coby dokument vůbec poprvé objeví v takto silném médiu.

Jak to všechno dopadlo se můžete přesvědčit už dnes na ČT2 od 22:00 nebo na http://kmeny.tv/. Zatím se můžete naladitt alespoň ochutnávkou nebo rozhovorem s Bohdanem.

A nezapomeňte se podělit o názor, jak podle vás Kmeny o goths dopadly. 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Podle programu ct2 to ma byt uz od 22:00 a koncit v 22:25.
Aha, vida, tak se to asi měnilo, díky za upozornění!
asi neměnilo, v TV je to vždy od 22:00, online o půl hoďky později, jestli se nepletu
Jo tak v tom je zakopanej pes! Okay, diky za vysvetlenou :).
WTF!! A to má bejt jako kurva co??? Dokument o goths ala czech republic ???!!! hahaha Dokumentarista je asi čůrák na tripu který neví o co go!!
no panejo, o muzice, na který to celý stojí, tam nepadla ani zmínka, asi si to budu muset pustit ještě jednou, jestli mi náhodou něco neuniklo....
Sudlice, bohužel neuniklo... :/
No co slo cekat... Kazdopadne celkem obdivuju odvahu obou reprezentantu ze do sli! Skoda ze ke konci neprilepili ten rozhovor s reziserem pak by to vyznelo lepe.
Jinak byla sranda videt vsechny ty zname obliceje :)
Ale nejlepší goth kapela je Šum svistu :-)
Velké zklamání, dokument o ničem. Tu hospodu fakt nechápu...
Já jsem někde četla, že někteří režiséři chtějí lidi v pořadu Kmeny ztrapnit .. No a povedlo se. Já jim dost důvěřovala, několik hodin jsme si povídali a ovšem možném - muzika, filmy, knihy, koncerty ... Ten den jsme měli turnaj v nohejbale pro naše štamgasty a kamarády a ta pařba patřila k němu - byli jsme fakt K.O., ale mě by nenapadlo, že to tam dají - prostě trapas na věky věků ... Myslela jsem si, že tam bude právě něco z těch našich rozhovorů, něco třeba z koncertu v Praze XIII.století + Inkubus Sukkubus. Naprosto souhlasím se všemi názory v diskusi, jak zde tak na FB :-( Tuhle ostudu už mi nikdo neodpáře, abych začala shánět plášť neviditelnosti ... :-(( Je mi fakt trapně. No ale, nějak s tím žít budu muset :-)
Upřímně – mně je taky dost líto, jak jste z toho dokumentu vylezli :(. Myslel jsem si, že asi tvůrci neměli dost materiálu, že tam dali veškerej ten nohejbal a hospodu, ale jestli říkáš, že jste těch rozhovorů a vůbec věcí z akcí měli mnohem víc, tak to v tom případě fakt vůbec nechápu... Ale neboj, kdo Tě zná, tak ví, jaký srdcaři jste doopravdy... ten zbytek se o tom může přesvědčit na nějaký akci... a ti ostatní ať si trhnou nohou. Respekt, že jste šli s kůži na trh!
Musím s Ezem souhlasit. Pokud měli spoustu jiného (zajímavějšího) materiálu, tak je pouze neuměním (či záměrem?) tvůrců, že vybrali, to co vybrali.
Totalny odpad.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.