Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Týden před českou koncertní premiérou mistrů chladných synťákových nálad Agent Side Grinder si popovídáme s jejich zpěvákem. A novinky k tomu!

O Agent Side Grinder se toho za poslední půlrok namluvilo v žánrových médiích dost a dost. Právem. Hlavní zásluhu na tom má jejich aktuální čtvrtá řadovka "Alkimia" a singl "This Is Us", který švédskou coldwave/pop/postpunkovou pětku prorval snad do všech žebříčků temné alternativy a do seznamů "nejočekávanějších desek roku". Před jejich premiérovým vystoupením v pražském Basement Baru ve čtvrtek 15. října, jsme vyzpovídali jejich předáka Kristoffera Gripa.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Agent Side Grinder - This Is Us (Official video)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.