Na Clubbers Die Younger vystoupí Schramm

V sobotu 28. listopadu to bude v Brně lítat.

Elektrárníci  pozor! Kdo z vás má 28. listopadu čas, ten by se měl vypravit do Brna na pravidelnou klubovou noc Clubbers Die Younger na kaapelu, která opravdu stojí za to.

Aus die Berliner elekroszene kommt SCHRAMM!

Poprvé jsem je slyšel a viděl vloni na Dark München Festivalu, tenkrát jsem o nich napsal: „Další kvalitní electro-kytary, předvedli Schramm. Ti se mi líbili, protože teď hrají zhruba to, co bych očekával od Combichrist. Krutopřísný mix brutálního EBM  a podladěných kytar. Skvělý byl bubeník, který měl skoro klasickou bicí soupravu, jenom ji měl zvedlou tak, aby mohl hrát vestoje. Šlo to, protože on nemá spodní kopáky, ty mu generují bicí moduly. Super nápad! Klávesákovi a kytaristovi v jedné osobě se keyboardy houpaly na pérech z traktoru a vypadalo to hodně ostře!...“.

Kapelu založili v roce 2006 jako čistě studiový projekt, ale jak šel čas, došlo i na veřejnou produkci. V roce 2012 vydávají eponymní album, vytvářejí krutý pódiový vizuál totální post apokalypsy a vyrážejí do světa. Dokonce jsem byl dost překvapený, jak jim to na LPíčku všechno zní čistě chemicky a kytar je pomálu a v koncertním provedení je to spíš obráceně. Moje nejoblíbenější pecka z desky, je tahle, akorát již nevypadají takhle, ale jako zombie z pekla.


Schramm – Illuminati

Pokud jste milci old-school EBM, Electra, Punku, nebo Noise, tak byste rozhodně neměli chybět.

Další se představí pražsko-brněnští cyberpunkoví Neuromancy. První nápad se datuje už k roku 2011 a až v roce 2014 se začínají prezentovat naživo. Čtyřčlenný band složený ze syntezátorů, kytary, basy, bicích a zpěvu, zatím nevydal žádný nosič, ale podle všech dostupných informací, se na něm pracuje.

Jako poslední živý projekt vystoupí brněnští cybeři Plague Called Humanity.

Na afterparty si pro nás pořadatelé připravili 3 DJ sety: zahraje člen headlinerů večera Schramm, berlínský DJ Schaule, dále místní rezident/člen Plague Called Humanity DJ Ice Doll a ostravský DJ Drawen Crow.

Clubbers

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.