Hledáme azyl pro netopýří Batsave slety! Pomůžete nám?

Víte o nějakém útulném pražském klubu, v němž si umíte představit Batsave nebo menší koncert?

Minimálně v letních měsících se dveře oblíbeného vršovického klubu Basement tradičně uzavřou. Nám se však zahálet nechce a rádi bychom našli alternativu, v níž by se Batsave dal uspořádat bez ztráty atmosféry.

Proto jsme se rozhodli, že se zkusíme obrátit i na ty, bez kterých by to nešlo – tedy na vás! Máte nápad, kde by to netopýřím tanečním rejdům slušelo? Případně kde by to slušelo koncertům, které byste v budoucnu rádi navštívili? Nebavme se o prostorách typu Rock Café, berme tentokrát v potaz fakt, že Batsavy chceme zachovat s nulovým vstupným a řešíme především menší koncerty.

Pokud tedy víte o klubu potažmo klubech v Praze, v nichž by to Batsavu, nebo kapelám formátu Spiritual Bat, Geometric Vision, Foreign Resort a podobně slušelo – neváhejte se s námi podělit. Však půjde i o váš "domov". Děkujeme dopředu i za netopýří letku ZO ČSOP Nyctalus!  

 

The Spiritual Bat - If I Were a Flower (Basement, Praha)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ahoj, drzim urcite drapy, at se brzy neco najde. Mozna by stal za hrich : https://www.facebook.com/FreeMasonicClubPub/?fref=ts anebo mensi https://www.facebook.com/FreeMasonicClubPub/?fref=ts :) Amae
Hopla :D Druhy odkaz jsem si asi skopcila jen v hlave, opravuji: https://www.facebook.com/musicclubbuben/?fref=ts
Děkujeme, mrknem na to! :)
Žižkostel (sklep kostela na Náměstí Barikád na Žižkově) je taky zajímavý prostor :)
Zajimavy prostor to urcite je, ale po pulnoci je tam problem s hlukem :(
to opravdu je... z vlastni zkusenosti vime :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.