Project Pitchfork vydají na CD "Wonderland/One Million Faces"

Peter Spilles v rámci oslav výročí kapely vytahuje zapomenutou nahrávku.

Project Pitchfork vydali "Wonderland/One Million Faces" v roce 2006 v podobě digitální nahrávky. 15. července se ale fanoušci dočkají a materiál budou moci pořizovat na fyzickém nosiči (koupě možná zde) spolu s jedním trackem navíc - novým mixem opatřenou "One Million Faces". Skalní fandové by tedy neměli váhat, ostatním nabízíme k poslechu alespoň dva kousky, aby si udělali obrázek:

Project Pitchfork - One Million Faces

Project Pitchfork - Consequence

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ono uz i na CD to bylo vydano, tusim v roce 2007. Nyni prichazeji s remastrovanou verzi a jak je spravne uvednou s jednou skladbou navic. V nabidce tez jako sberatelska edice s trikem: http://www.project-pitchfork.eu/store/main_bigware_29.php?cName=ppf-wonderland-omf
Second Anthology bylo na oslavu asi malo... Mozna je to jen zdani, ale mam pocit, ze Peter posledni dobou prochazi obdobim tvurciho utlumu a zaroven potrebuje na necem vydelat. Tak proto vsechny ty reedice od Imatem po PP? To jen tak na zamyslenou. :)
Mam podobny pocit. Taky mi ty reedice prijdou trochu zbytecne resp.moc brzy od prvniho vydani. Ale cokoliv od PP se dobre prodava a je jasne, ze pokud na tom jde stale vydelat - proc do toho nejit :-) otazkou je zda za tim stoji primo Peter nebo vydavatelstvi Trisol...
Jj tohle naprosto chapu, ze pro vydavatelstvi jde o dobrej byznys. Z pohledu fanouska to pak ale vypada, ze PP ztraci dech. Zvlast treba "What have we done" moc nepresvedcila (a klip k ni uz vubec ne), Blood taky asi nebylo prijaty zrovna vrele (I kdyz me teda porad bavi). Tak snad casem zas prijdou s necim novym, co nas odpali az na Mars. :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.