PRVNÍ DETAILY LETOŠNÍHO PRAGUE GOTHIC TREFFEN JSOU TU!

Na co se můžete těšit tentokrát?

Jak načít druhou desítku let největšího gotického setkání v ČR a SR, tedy Prague Gothic Treffen? Takovou otázku jsme si kladli už od skončení loňského PGT, které pro nás bylo v mnohém přelomové. Prvně jsme na něm vyzkoušeli živé kapely a také jsme jej poprvé rozprostřeli na tři dny. Následná anketa, ve které jsme pátrali po reakcích přímo mezi vámi, nám také mnohé napověděla (zde jsou její výsledky). Tak co jsme pro vás tedy na poslední srpnový víkend připravili?

Tak předně, jedenácté PGT bude opět dvoudenní, termín konání je 26. a 27. srpna. Páteční program rozprostřeme do dvou žižkovských klubů, ve kterých vás čekají dvě živé kapely, které uspokojí především kytarově založené temnojedince. Souběžně s těmito koncerty budou moci elektromilci trsat v druhém klubu na electro stage. Jaké kapely a jací DJs se na PGT představí v pátek, prozradíme už za pár dní.

PGT


U sobotního programu budeme sdílnější rovnou. Ten se uskuteční ve smíchovském klubu Futurum, kde opanujeme obě stage. Ta větší bude patřit dvěma elektronickým koncertům s následnou electroafterparty. Druhá stage potom pofičí na kytarových vlnách od začátku až do konce.

No, a teď ta jména: vyslyšeli jsme řadu vašich přání a do Prahy se vrací Daniel Myer; tentokrát kromě DJování i v čele svého elektronického projektu Architect. Spolu s ním se na pódiu naživo představí Fredrik Croona , ústřední postava švédských Cynical Existence, který do Prahy přiveze ve světové premiéře představit svou sólovou tvorbu! Oba pánové se následně ukáží i za DJským pultem.

Kytarová sobota potom bude patřit polskému DJ Voidovi (Deathcamp Project, undertheskin), slovenské DJane d0ll (Wake The Bats) a dalším hostům.

Vstupenky na PGT bude možné koupit jenom na místě a pouze jako permanentku na oba dny. Cena za dvoudenní veselici, čtyři kapely a celou plejádu DJs bude 290 Kč.

Další info checkujte už brzy!

PGT

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Vypada to slibne jen ty kapelky aby uz byly venku a nesetrete EBM

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.