Pozor, dnešní ELECTRO STAGE NA PGT SE PŘESOUVÁ DO KLUBU STORM!

To vám takhle v půl jedenácté večer před akcí přijde zpráva, že na zítřek nemáte klub... 

Říkáte si, že po jedenácti letech Prague Gothic Treffen už nás nemůže nic překvapit? Ale kdeže! Před pár hodinami nám totiž napsali s velkými omluvami z klubu Incognito, kde měla být Electro stage, že v domě praskla voda a všechno je vytopené, odešla elektrika i zesilovače, takže bohužel za žádných okolností nezvládnou otevřít klub pro PGT. To je samozřejmě poměrně pořadatelský oříšek. Ale nebojte, bez party vás nenecháme!

Po hodinách hysterického shánění se nám nakonec přesunout Electro stage na malou scénu klubu Storm (tam jsme byli i před dvěma lety, jestli si vzpomínáte). Hlavní stage Stormu sice bude zítra patřit drum'n'bass produkci, ale věříme, že to zážitek na Electro stage nijak nepoškodí, obě scény budou samozřejmě oddělené. A na druhou stranu nám přijde lepší udělat to aspoň takhle provizorně, než celý elektronický večírek v pátek úplně škrnout, že? Ono i sehnat prostor v přesné lokalitě jen pár hodin před akcí je vlastně takový malý zázrak...

Děkujeme tedy za pochopení a pánům ze Stormu za vstřícnost, kterou nám v hodině dvanácté vytrhli trn z paty. Některé věci jsou prostě mimo kontrolu. 

Nedáme se, party hard!

PGT
 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pánové tak to respekt! kde by to jinak bylo... Hlavne to nalepte na ten klub Inkognito ne kazdy ma net pri sobe. Orisek pro me zustava zitrajsi 2 sceny ve Futuru jsem zvykly na 1 velkou. Jestli je tam nejaky mensi prostor tak za podiem snad. Uvidime se zitra.
Až uvidíš ten druhý, velmi hezký prostor, budeš příjemně překvapen :)
A byl! Pripadal jsem si tak trochu jako v Basement baru. Diky za luxusni vecer.
Děkujem! Nám se právě ten malej prostor taky děsně líbil, tak jsme rádi, že nezklamal :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.