Předprodej na Hradby Samoty spuštěn, aneb udržíte unikátní festival naživu?

Pokud si dostatek fanoušků nepořídí do konce května lístky, žádné Hradby Samoty nebudou. 

Už začátkem roku jsme vás natěšeně zvali na chystaný další ročník unikátního festivalu Hradby Samoty (víte). Ten má proběhout 21. a 22. červemce v městečku Jelšava a bude hostit jména jako ruští industriální šamani Corps, polští X-NAVI:ET, Sklo, Purgist... a hádáme, že ta největší jména ještě teprve čekají na své odhalení.

Jestli se však sedmé pokračování akce vůbec uskuteční záleží na prostém (leč pochopitelném) faktu – zda se do konce května podaří prodat v předprodeji alespoň 130 vstupenek. Organizátoři tento pochopitelný krok vysvětlují takto:

... Kedže festival je veľmi náročné organizovať spôsobom, akým to doposiaľ robíme, rozhodli sme sa pre nasledovný krok - pokiaľ sa nenájde aspoň 130 návštevníkov, ktorí si zakúpia vstupenky v predpredaji do konca mája 2017, tak sa festival tento rok zruší, nakoľko nie sme schopní ísť do takého rizika a opakovane doplácať straty zo súkromných zdrojov (ak sa festival neudeje, všetky Vaše platby Vám budú vrátené spať na účet), preto prosím nečakajte na poslednú chvíľu, ale pokiaľ máte seriózny záujem tento rok Hradby Samoty navštíviť, podporte prosím festival takto vopred.

Výška príspevku na festival by mala byť minimálne 35 € (vstupenka na 2 dni), kto má chuť podporiť projekt, môže prispieť aj viac - budeme mať viac možností, ako urobiť festival ešte lepší a lákavejší. Vážime si Vašu podporu a veríme, že sa uvidíme v Jelšave! 


Pořadatelům držíme palce a přidáváme se k výzvě fanouškům – pokud vás tato ojedinělá akce alespoň trochu zajímá, nenechte ji padnout. Pořizovat lístky můžete přímo tady

 


Corps

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.