Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

Darkwave čarodějky La Scaltra se chystají na českou preméru s XIII. století. A kromě rozhovoru s nimi se můžete těšit na hromadu novinek k tomu.

Už za tři týdny se dámská darkwave/gothicrocková formace La Scaltra premiérové představí v České republice. V pražském klubu MeetFactory bude předskakovat krajanům Aeon Sable a domácí gotické stálici XIII. století. Ještě předtím se ale ústřední postava formace, skladatelka Aeleth uvolila a zodpověděla na sérii zvídavých dotazů.

A ještě než se k rozhovoru dostaneme, nabídneme vám novinky o Clan Of Xymox, domácích THXM, Borghesia, Centhron nebo :Wumpscut:. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer. 

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

La Scaltra – The Garden

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.