Mortiis nabízí zdarma ke stažení desku z roku 1994

Album "Ånden Som Gjorde Opprør" přehraje vcelku během oslav 30 let od založení labelu Cold Meat Industry.

Mortiis se stane headlinerem festivalu, který proběhne v termíny 3. a 4. listopadu ve Stockholmu. Vystoupit by na něm měly projekty, které se v minulosti nějakým způsobem spojily právě s legenadárním labelem Cold Meat Industry.

"Společně se zakladatelem CMI Rogerem Karmanikem jsme svolali tolik projektů, které se kdy upsaly labelu, kolik se ještě nikdy na žádném jiném festivalu neukázalo," říká Mortiis. "Sám tam přehraju v kuse desku "Ånden Som Gjorde Opprør", ale nechci ji odehrát tak, jak zněla v roce 1994, spíš ji opatřím spoustou moderních prvků, zachovám převážně jen tu atmosféru." Celé album v originále můžete stahovat pod tímto odkazem.

Pokud vás festival zaujal, vězte, že kromě Mortiise si na něm zahrají třeba ještě Arcana, Archon, Satani, Brighter Death Now, Coph Nia, Desiderii Marginis, Deutsch Nepal, In Slaughter Natives, Mothhound, MZ.412, Ordo Rosarius Equilibrio, Raison D’Etre, Sanctum, Sephiroth nebo Sophia. Vstupenky můžete případně kupovat tady, níže se podívejte na plakát k akci:

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.