The Last Days of Jesus v pořadu Ladí Neladí

 

tldojilustr_ladineladiV rubrice Retro jsme se vždy věnovali článkům staršího data, a i když v této tradici hodláme pokračovat i nadále, rozhodli jsme se dnes udělat tak trochu výjimku. Dnešní sonda totiž nebude zkoumat hlubiny minulosti až tak vzdálené, a navíc je multimediální.





Zdroj: Česká televize

Přesně před pěti lety v pořadu České Televize "Ladí Neladí" živě vystoupili slovenští The Last Days of Jesus, kteří spolu s táborskými Sunshine mluvili s Petrem Fialou a hudebními kritiky o tom, jaké to je být slavnější v zahraničí, než na domácí půdě. Pořad se natáčel ve čtvrtek 26. února 2004 v ostravském klubu Fabrik. Vraťte se tedy spolu s námi do dob, kdy TLDOJ živě prezentovali své songy z čerstvě dotočené desky Alien Road.


Ladí Neladí - Sunshine a The Last Days of Jesus
Česká televize 2004
Moderátoři: Petr Fiala, Michal Kaščák

{flv}ladineladi{/flv}


 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ano,ten pořad jsem viděl, už je to asi 5 let.L D O Jesus mám moc rád a dotazy byli podle mě divné :-)
Díky moc za to! :-)
neni nad nemeckej gothic rock B)
The Last Days of Jesus mám rád. Je to jedna z (hodně) mála kapel bývalého Československa, která hraje v duchu gothic rocku. Bohužel (nebo možná i bohudík) se ukázal stav (postoj) společnosti (i té méně mainstreamové) k tomuto žánru (totální nepochopení). Nevím jak komu, ale mně přišlo, jako by byli TLDOJ jen jakousi kontrastní kapelou k Sunshine (kterou tam všichni obdivovali a fandili jí), u které se většina moderátorů pořadu a diváků jen otřásla hnusem. :-)
Taky si myslím, že když TLDOJ slyšeli otázku, jestli spí v rakvích, tak si museli v duchu říct: "Sakra, co tady děláme"?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.