8.6.10: Předprodej vstupenek na Castle Party spuštěn!

Pravidelní návštěvníci našich stránek již velmi dobře vědí, že lákavý lineup letošní Castle Party nabídne taková jména jako And One, Clan of Xymox, The Eden House, Faith And The Muse, Christ vs. Warhol, Doppelgänger a celou řadu dalších. A abychom účast na této gotické slavnosti zpřístupnili co nejvíce českým přiznivcům, již tradičně jsme na CZ Sanctuary spustili oficiální předprodej vstupenek. Jako vždy si můžete vybrat mezi jednodenní vstupenkou a lístkem na celý festival, rezervovat si vstup na samostatný páteční koncert v kostele a v neposlední řadě zamluvit místo v námi vypravovaném autobuse na trase Trutnov-Bolkow a v pondělí ráno zpět.

Připomínáme a upozorňujeme, že nemáme k disposici fyzické lístky - ty budou, jako každý rok, objednávajícím vydány až přímo v Polsku oproti našemu potvrzení a identifikaci proběhlé platby. Kapacita autobusu je omezená a výše finální částky za dopravu bude upřesněna podle počtu zájemců. Díky za pochopení.


Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dlouho ocekavane fotky z CP 2009 konecne najdete zde: [url]http://mi.rage.cz/CP2009/[/url]<br /><br />Vikendove listky v polskem predprodeji byly jiz vyprodany a polaci je zacinaji objednavat zde, tzn. pokud ma nekdo o karnet zajem, je treba jej obednat co nejdrive nez budou tez vyprodany. Da se ocekavat, ze letos nebudou k dostani ani na miste a budou se prodavat jen jednodenni drazsi vstupenky.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.