Šestice ruských satanistů zavraždila a pozřela čtyři goths

Z Ruska přichází další otřesná zpráva - šest členů satanistického kultu mělo zmasakrovat a sníst čtyři mladistvé příznivce gotické subkultury.

Jak píše ruský deník Komsomolskaya Pravda, za rituální vraždu a kanibalismus nedávno padl v Jaroslavli (severovýchodně od Moskvy) trest odnětí svobody až na dvacet let pro šestici pachatelů. Oběti Andrej Sorokin, Olga Pukhova, Varja Kuzmina a Anja Gorokhova (na fotografii dole) byly po jedné vlákány do opuštěné chaty, přinuceny se opít a následně zavražděny během satanistického rituálu, kdy jim bylo zasazeno 666 bodanců nožem.

rusko10_obeti
Oběti masakru


Vrahové poté opeklli některé orgány ubodaných (srdce, jazyk) na ohni a snědli. Zbytek těl byl roztrhán, genitálie/intimní partie odříznuty a ostatky znesvěceny, než byly zakopány v lese. Tato místa, která si pachatelé označili obráceným křížem a mrtvou kočkou, byla objevena v srpnu 2008. Všech šest násilníků bylo v době spáchání zločinu nezletilých a všichni byli shledáni vinnými z vraždy (čtyři navíc ze zneuctění tělesných pozůstatků). Nejvyšší dvacetiletý trest si od soudu odnesl vůdce bandy, Nikolaj Ogolobnjak, kterému je nyní dvacet let. Skupina se dala dohromady roku 2006, kdy začínala s obětováním psů a koček.


rusko10_vrazi
Tři ze šesti vrahů


Informace přitom vychází na veřejnost necelých šestnáct měsíců po případu, kdy byli dva ruští mladíci, kterým je přisuzována příslušnost ke gotické subkultuře, odouzeni za vraždu a pozření šestnáctileté studentky (psali jsme zde).

Zdroj: Side-Line.com (6 Russian Satanists slaughter and eat 4 teen Goths)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

A další nádherný případ jak využít satanismus. Prostě je není kam zařadit tak mezi satanisty. Satanisti to 100% nebyli, vždyť ani neví kdo je LaVey...
trest smrti by som im dal :-x <br />Keď ich prepustia, spravia to isté, aká len naivná spoločnosť tu už je...
Mysleli, že je to známka panku...
Přečetla jsem satanistickou bibli, a NIKDY satanisti by nezabili člověka a ani zvíře, v satanistické bibli je napsaný, že nesmíme zabít člověka ani zvíře, pokud nejde o jídlo, ale tihle lidi ani nemohli vědět kdo je Lavey jak tu naosal janCH.. Satanismus není špatný, ale tihle lidi, kteří si myslí ,že jsou satanisti, když se stanou ''satanisti'' těmi jak je vykládají křesťané ... oni jsou špatní, a neměli by ani slovo satan a 666 vzít do huby.<br />Ještě něco satanisti nedělají obětní rituály, to by jsme porušili satanské devatero..
četlas taky knihu Satanské Rituáli??
lutuju ludí který temu vjerá

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.