Radioaktivní večírek Postapo Party letos s poprvé s živou kapelou!

Ještě 327 dní zbývá podle apokalyptických fanatiků do konce světa. Za zvuku hlukové elektroniky jej ale s plynovými maskami na hlavě budeme úspěšně simulovat již o pár měsíců dříve.

 

3742671005_dd1a90cc02

 

Již pět let nabízí hlukový večírek Postapo Party v protiatomovém krytu mnohým milovníkům elektronických subžánrů a katastrofální estetiky perfektní útočiště. Pod nechvalně proslulým heslem civilní obrany 50. let "Duck and cover!" svoláváme na konci zimy do útrob žižkovského klubu Bunkr, abychom nakrmili přeživší basou fosforeskujících piv a nášupem agresivní elektroniky.

Letošní ročník proběhne v sobotu 10. března a společně se zdárně uzavřenou pětiletkou přinese i jeden velký posun vpřed - otevření druhé stage klubu, v níž v průběhu večera vystoupí živě legenda tuzemské urban alternativy a nejznámější domácí zástupci žánru industriál - Paprsky inženýra Garina.   

 

Paprsky inženýra Garina živě na Moravském industriálním festivalu

   

Večer otevře speciálním, hodinovým DJ/VJ setem duo Muchacho r0b0t0 (Burning Chrome)/Paesant (Sanctuary.cz), kteří vás provedou od ambientních šumů zdevastované krajiny přes tísnivou propagandu studené války až po atomové eploze řvoucího harsh electra.   

Potvrzený je také hlavní set oldschool EBM znalce a harcovníka devadesátkových electro parties DJ Papoucha

 

Start je plánován na 20. hodinu večerní. Vstupné 90,- korun zahrnuje pro zájemce také ochranné špunty do uší, jelikož organizátoři věří, že letos budou zapotřebí.  

 

Report i fotky z loňského ročníku si připomeňte zde.

 

 

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.