Akce Cybertronic Crusade II. je zrušena!

Těšili jste se na elektronický večírek Cybertronic Crusade II. s třemi zahraničními kapelami? Přestaňte, akce je totiž zrušena!

Chvíli to vypadalo, že bývalý šéf Neosféry Michal Chalupa chytá druhý dech, tentokrát pod hlavičkou agentury Khaaoscope Production. Několik večírků proběhlo ke spokojenosti všech. V loňském roce ale na poslední chvíli nevyšel koncert IC 434 a teď na poslední chvíli se bez udání důvodů ruší další akce - na sobotu naplánovaný čtyřkoncert Cybertronic Crusade II.

Kdo se těšil na v Čechách dobře známý projekt Sonic Area Arca z Chrysalide, Talvekoidik, bočák Kaie Christiana Hahnewalda ze S.K.E.T. nebo na vystoupení domácích Frontier Guards a ISH, ten si bude muset nechat zajít chuť. V Café v lese tentokrát nic nebude.

 


Talvekoidik - The Tree Knows A Secret

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

:-| :sad:
Zkouset si delat srandu z promoteru/snazit se byt utocny kvuli zrusene akci, velice profesionalni.
Ahoj, <br />Já si z ničeho nedělám srandu. Já 1) informuju, že je akce zrušená. To mne přijde důležité. 2) je dobré připomenout, že to není první akce, která nevyšla tímto způsobem. To taky není důvod k legraci, spíš naopak. Martin z Epidemie ti může vyprávět, jak těžké pro něj bylo přesvědčit Arcana, aby zahráli v Praze, poté, co "nevyšel" koncert v roce cca 2007 nebo 2008 v Rock Café. My jako Sanctuary.cz jsme měli obdobnou zkušenost s Dance Or Die.<br />Nesmáli jsme se u toho ani minutu. Naopak, pěkně nám to stěžovalo pozici při dojednávání podmínek.<br />Ale abych se vrátil na začátek - především informujeme, že akce je zrušená, což mě osobně docela štve, protože line-up byl vymazlenej.<br />Díky za pochopení.
Jasne, vedet je potreba, ale myslim ze by to slo i bez toho popichovani - promin, jestli jsem staromodni, ale tyhle interni veci neni proc vetrat na velkych zpravodajsktch webech. Kdovi co se vlastne stalo.
Jenže to "Kdovi co se vlastne stalo" se stalo už tolikrát (a nikdy jsme se k tomu nevyjadřovali), že už tentokrát stojí za to ukázat na to veřejně. Věř nám, že taková série kiksů nám to může v zahraničí hodně zavařit.<br />Také víme o celkem velkém množství fanoušků, kteří se na akci chystali a organizátor je prozatím neměl čas informovat o tom, že akce není. Od Macron production víme i to, že podobně jsou na tom (nebo doufáme byli) i zahraniční vystupující. A to není dobré.
Preface: Nic proti tobe, ani komukoliv jinemu z CzS teamu nemam, tvoje recenze a reporty mam rad, posloucham te i na Wave a tak, takze doufam, ze se tahle diskuze nestane osobni, rozhodne by me to mrzelo.<br /><br />Kazdopadne ale k veci, proc na to poukazovat verejne? Pokud se teda opravdu uz neco stalo v minulosti, proc to nenechat jako interni memo mezi ostatnimi promotery a byt s tim hotovy? Neni mi jasne, co verejne lyncovani zmeni, nebo cemu pomuze - co z te informace maji lide co chodi na koncerty aby se pobavili, a neresi organizaci? Me tohleto poukazovani na promotery dost vadi, protoze se to stava docela popularni zabavou lidi ve scene (ted nemyslim vas), a mam strach ze takovehle veci to jeste vic podniti. Sam jsem se chtel dat do organizace mensich kytarovych party, ale po tom co jsem videl jak lidi akorat dsti siru a tech co si jdou na akci uzit muziku je minimum jsem se na to taky vykaslal.. Neni nas precijen trochu malo na to, aby jsme se popichovali takhle verejne?
Nekdo vytahuje kostlivce ze skrine, ackoliv neposloucha deathrock. Koexistence dvou ci vice agentur vedle sebe, neimplikuje jejich vzajemne vztahy. Cely zivot je extremni nejistota. Od te doby, kdy se nekteri podzemni promoteri profesionalizovali, ztratily prave jejich akce sve neuchopitelne kouzlo.
Promiň Orione, ale jsi úplně mimo. Do profesionální fungování máme opravdu daleko. A pokud to znamená, že děláme akce dobře, tak jsem na to hrdý. <br />Pokud je kouzlo akce v tom, že na ní přijde hlouček "zasvěcených", kteří se utvrzují ve své pravověrnosti (pak takových organizátorů z jiných hudebních větví znám a brzy je to po vyschnutí peněženky přestalo bavit), pak já tohle falešné utvrzování se ve své jedinečnosti považuju za pouhé maštění vlastního ega. Ano, děláme na poměry velké akce (Hocico, Project Pitchfork), ale vedle to i spoustu akcí pro pár desítek fanoušků (Spectres, Freakangel, Joy/Disaster, Controlled Collapse ....). Bez získaných grantů bychom si tohle nikdy nemohli dovolit. Pro podobné hlášky má řada promotérů připravený jeden link. Teď se hodí ho použít. Dá se totiž analogicky použít i na naší činnost (až na ty granty). http://www.silver-rocket.org/nejkecy/114
Orion: Pokud je měřítkem "podzemnosti" opakovaný prodělek z akcí, myslím, že si stále držíme nadmíru kouzelný přístup:))
Z me strany o penezich nepadlo ani slovo. Pouze konstatuji dale uvedena fakta. Autoruv prispevek neni oznameni o zruseni akce, to je tendencni clanek. V diskuzi je navic ctenari podsouvano, ze problemy agentury X implikuji problemy agentury Y. Akce typu napr. The Umbilical Chords + Do Shaska! + Deprivation Chamber pod hlavickou Khaaoscope probehly, navzdory vsem problemum, ktere se jim stavely do cesty, takze pausalizace neni na miste. Rozdily mezi probehlymi akcemi poradanymi Khaaoscope a ex-Neosfera vs. Sanctuary.cz jsou pro vnimaveho navstevnika znacne, ale to uz je spise jen bonus.
hm, mohlo to byt supr, tesil sem se. a asi se da akce zusit i ten den tim, ze se v hospode prelepi plakat velkym "zruseno" a hotovo. ale taky se ze strany poradatelu da hodit nejake vyjadreni tam, kde je treba nejake obsahlejsi promo k akci (pokud nejsou stranky). prijde mi sympatictejsi, kdyz si prectu ze to proste nejde a z nejakeho duvodu "je nam lito", nez kdyz den nebo dva pred akci zjistim nejak nepodlozene z doslechu, ze to asi je zrusene (muj pripad s IC 434). <br />jinak ohledne slozitejsiho premlouvani kapel po nejak neuskutecnenych vystoupenich se probiral tez. samozejme tady taky zavisi na komunikaci, ktera muze dost zachranit, ale i podelat. <br />pokud teda nejaka jizlivost v tom Pavlove textu je, beru ji jako povzdech nad tim, ze ty moznosti komunikace tu jsou, ale spis nevyuzite (treba podle FB Talvekoidik: The event seems to be cancelled as you can see here..).
muchacho to napsal přesně. líp to ani nešlo. díky.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.