Bowie a Reznor – otec a syn

otecasyn_sPřed dlouhými devatenácti lety se začala na světlo klubat velezajímavá spolupráce Davida Bowieho a Trenta Reznora. A právě té se roku 1995 pověnoval redaktor Bang!u Ondřej Gabriel.







 

Nejdřív ale opět stručné shrnutí.

Rubrika "Retro" slouží jako místo, kde soustředíme zajímavé články ze starých médií, abychom je zachovali i do budoucna; přeci jen – papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností. Navíc tím chceme ukázat, co a jak se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety a srovnat, o kolik vnímání médii postoupilo. Příjemným bonusem pak je, že některé články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

A jelikož podobných klenotů nikdy není dost, pokud máte nějaké v záloze, nebo je u někoho objevíte a mohli byste je naskenovat/půjčit k naskenování, budeme moc rádi, pokud se nám ozvete na adresu redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme za pomoc!

Teď už se ale podívejme za dvěma velikány, kteří pomáhali formovat hudební historii – a ačkoliv to každý dělal trochu z trochu jiné strany, snadno a rádi našli společnou řeč. Podrobnosti se dozvíte v následujícím článku Ondřeje Gabriela.

Bowie a Reznor – otec a syn
Autor: Ondřej Gabriel
Médium: Bang! (1995)

otec_a_syn213

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.