=UKONČENO= Soutěž o 10 míst na Meet & Greet s The Birthday Massacre!

Kanaďané The Birthday Massacre se po osmi letech znovu vrací do České republiky, aby zahráli v neděli 30. března v pražském Lucerna Music Baru.

 

 




Po soutěži o lístky na koncert The Birthday Massacre máme pro vás další speciální nabídku: Deseti z vás umožníme vstup na uzavřené setkání, během kterého bude kapela k dispozici na společné focení či prostý pokec. POZOR! Podmínkou pro vstup na tuto 'Meet & Greet' session je platná vstupenka na večerní koncert! Pokud vás nalákala tato jedinečná možnost, zkuste odpovědět na následující soutěžní otázku a doufejte, že budete vylosováni:



Jak se jmenuje koncertní záznam, který vydali The Birthday Massacre ve formě CD i DVD?



Své odpovědi posílejte do pátečního poledne (pátek 28. března do 12:00 hodin) na adresu redakce@sanctuary.cz. Uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "The Birthday Massacre - Meet & Greet". Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního odpoledne. Výherci budou následně e-mailem obesláni s instrukcemi ke vstupu. Hodně štěstí v soutěži!

Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu).

 

The Birthday Massacre - Leaving Tonight

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.