NA PODZIM VÁM PŘIVEZEME [:SITD:]!

Podzim bývá pro leckoho smutný a depresivní. My se jej ovšem následující zprávou pokusíme rozjasnit všem elektronikům. V sobotu 24. října 2015 totiž v pražském klubu Rock Café vystoupí němečtí [:SITD:]!

Kapela vznikla v roce 1996, tehdy ještě pod názvem Shadows in the Dark. Jejich kariéru rámuje osm doposud vydaných alb s typickými prvky jejich tvorby: tvrdé electro beaty s prvky trance, agresivní vokál s texty zabývajícími se temně apokalyptickými a násilnými tématy. Trojice z německé Bochumi se přijede představit do České republiky vůbec poprvé.

[:SITD:] doprovodí prozatím utajený speciální host, jehož jméno představíme během následujících týdnů. Informace o vstupenkách přineseme brzy.

 

Sanctuary.cz presents: [:SITD:] + special guest
sobota 24. října od 20 hodin
Praha, Rock Café
info o vstupenkách brzy


 [:SITD:] - Lebensborn

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

WOW !
Díky za snahu,lepší než drátem do oka. Ale rád bych se letos těšil na nějakou elektro bandu co opravdu hraje a není to jen karaoke... :-( Chtělo by to konečně někoho s bicí soupravou,letos zatím nikdo...:-( Na ty SITD mám stejný názor jako reportér Kootcha : "Asi nejsem stoprocentně schopen rozklíčovat, proč se mi to nelíbilo, ale hned od startu byla kapela nějak divně strnulá, měl jsem pocit, jako by to byly loutky – takové sterilní, nijaké, bez koulí, bez života. Oba klávesáci (kteří samozřejmě nehráli), stáli a čučeli jak píče a vypadalo to, že tu muziku zrovna skládají -stejný kolovrátkový rytmus beze změn " No přijdu se tam podívat, ať jsou taky nějací diváci ale že bych se nějak extra těšil to teda ne...
Mozna mene cist kraviny typu "Oba klávesáci (kteří samozřejmě nehráli)", ostatne pokud bude pred koncertem rozhovor, staci se zeptat. Nekdo rad vesnickou tanckovacku s mlacenim do skopku, nekdo zase ne. Zrovna v CR je te prvni kategorie myslim dost.
Nejde o četbu ale o poslech :-) Sice jsem je ještě na živo neviděl,(proto půjdu) ale už teď je mi jasný že se asi budu nudit... Prostě u těchto skupin, kdy jeden zpívá a ostatní se opírají o klávesy nevidím moc velký rozdíl mezi návštěvou koncertu a pořádně osoleným poslechem v autě. Samozřejmě uznávám ,že v autě nemám tak kvalitní zvuk. Na koncerty chodím proto, že k poslechu chci ještě něco vidět a to tady mioc není. Na vesnické tancovačky nechodím ,blbě tam hrajou... Ale vidět tam toho asi bude hodně :-)
Staci si najit na youtube treba kanal NCNFestival, kde je zaznam z koncertu, vcetne kamery na podiu. Na tom je videt "jak na to nehrajou" ;-) Pokud je to tedy podstatne. Ja k tomu tohle divadlo nepotrebuju a rozdil mezi zvukem a provedenim na koncerte (predevsim v Nemecku) a v aute/doma/atd vnimam jako dost podstatny a prakticky nenahraditelny. Tedy minimalne do doby, nez se to bude prenaset misto uchem primo do mozku, pak ten zazitek pujde vytvorit asi kdekoli :-)
Jinak proč myslíš že jsem sem začal psát ? Už se mi po tobě a tvé zarputilosti proti bicím stýskalo... :-) Tak jsem si to nedokázal odepřít ,věděl jsem žese chytneš .-)
To je mi jasny :-) Ostatne to je duvod proc se vetsina kapel toho stylu tyhle zemi obloukem vyhyba. Prekvapuje me odvaha poradatelu, zvlaste po zkusenostech z koncertu Amnistia / Formalin. Treba to dopadne tentokrat lepe ...
... jo, to bychom taky rádi... :D
No minimálně tam bude o jednoho člověka víc -mě ;-) Třeba ten tajný host mě nabídka víc a budu se i těšit... Amnestii a Formalin jsem vynechal bez váhání - nelíbí se mi to vůbec...Možná 1-2 skladby - je to pořád stejné tak 2 kusy bohatě stačí ;-) Dal bych si rád třeba Der Klinke, Steril,Borghesia, Retractor,Metallspürhunde, Zapomněl jsem vlastně, že se můžu těšit na Die Krupps, jen doufám že to nebude bída jak posledně v RC...
"Třeba ten tajný host mě nabídka víc a budu se i těšit" Chtěl jsem napsat Tajný host mě naláká víc. Telefon,T9, malé tlačítka,moje blbost a nevím co ještě z toho udělali nabídka... Je mi jasné, že co jsem vypsal za bandy se ke STID nehodí,to jsem si jen tak posteskl na co bych rád zašel. No a SKINNY PUPPY tady dlooouho nebyli...:-)
SITD jsou na živo v pohodě, loni v Drážďanech to bylo živý myslim až dost :) a jeli jsme domu podle toho řádně nadšení, takže těm co nevěří ... neházejte flintu do žita. otázkou samozřejmě je jak se k tomu postaví sama kapela (den před tim hrajou v Berlíně...tam to jistě neodfláknou), tak aby si z toho u nás neudělali relaxační víkend u piva s tim že něco zašaškují aby měli zadáčo ubytování a půjdou kalit, ale budu doufat že se na to nevykvajznou a řádně zapaříme, bylo by fajn je nějak namotivovat... ... překvapuje mě že koncert v praze ani nemaj na stránkách :) žeby tomu sami ještě nevěřili? :) tak mezitím čus třeba dvacátýho čtvrtýho na "čokol´vek" :)
Jo, koncert ve zmensene Reithalle byl zivy dost. Toma potesilo, ze na ne jezdi i nekdo z Prahy. Tak treba i diky tomu se do podivne skopkove zeme nakonec odvazi :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.