Režisér Kmenů o goths bude dnes večer hostem Scény Radia Wave

Dnešní Dark wave bude věnována rozhovoru s Bohdanem Bláhovcem. Laďte Radio Wave ve 22:00.

Včerejší premiéra dílu o goths z cyklu Kmeny rozpoutala po internetu a na scéně celou řadu plamenných diskusí. Práve proto dnes bude ve studiu hostem tvůrce, režisér a scénárista dílu, Bohdan Bláhovec. A samozřejme bude prostor i pro vaše otázky. 

K tomu si dáme novinky, které ve svých studiích připravují Red Sun Revival, Ego Likeness, legendární Carlos Perón z Yello  a další výtečníci.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Celé by to bylo naprosto v pohodě, kdyby se díl "Goths" streamoval třeba jen na youtube, víceméně jen v rámci scény, poněvadž každej z nás ví o čem je řeč a tak proč se nemrknout na výřez z běžnýho žití dvou z nás. Jenže veřejnoprávní TV má mnohem širší publikum, z nějž většina netuší, co si pod slovem "goths" představit, a tak by trochu víc popisnosti jedině prospělo, ale to už je teď fuk. Zkrátka si myslím, že česká společnost ještě není kulturně natolik vyspělá, aby skousla striktně neencyklopedickej dokument o tématu, o němž nemá ani ánung, maximálně zná pár mylných stereotypů.
pardon, zapomněla jsem se podepsat
Já teda včera poslouchal, ale přiznám se, že jsem nedoposlouchal, jelikož hlášky typu "člověka nějak spřízněnýho s gotickou subkulturou nejlíp vykreslím tak, že toho člověka ukážu v situacích, kdy s tou gotickou subkulturou vůbec není v kontaktu" obsahovaly onu zvrácenou logiku, které, dle mého, Bláhovec naprosto věří.
martti: mě to naopak dává dobrej smysl. průměrnej civil pak vidí, že se takovej člověk doma nemaže prasečí krví a ve volnejch chvílich nežere malý děti. když chceš někoho, kdo na většinovou společnost působí extrémě, vykreslit jako v podstatě normálního člověka a ne jako pošahance, kterýho je třeba se bát, jak jinak to uděláš, než když ho ukážeš v naprosto obyčejnejch situacích, který zná úplně každej?
Jo, takže místo pošahance je vylíčil jako alkoholiky a transvestitu...To určitě u "normálních"lidi hned vylepší reputaci :-(

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.