Parazituje Faderhead novým singlem na pařížském masakru?

Track "No Gods, No Flags, No Bullshit" – marketing, nebo účast s oběťmi teroristických útoků v Paříži?


Sami Mark Yahya alias Faderhead je pilná včelka temně elektronické scény. Před pár týdny anoncoval zahájení prací na nové dlouhohrající řadovce, která bude zároveň oslavou deseti let fungování projektu. Bude to první nosič, který si Sami, jinak rezident z Hamburku, vydá v příštím roce na vlastní triko.

Před pár dny vydal první singl z desky, nazvaný No Gods, No Flags, No Bullshit a můžeme zaregistrovat, že v jeho rukopisu se alespoň pro tento případ nic nemění. Party banger opisuje z formulí, kterými Faderhead úspěšně roztančil celé Německo, ale na druhou stranu řadu fanoušků už tak trochu unudil k smrti.

Tak či onak se o nové skladbě začalo mluvit i v souvislosti s faktem, že autor věnoval No Gods, No Flags, No Bullshit obětem pařížského masakru, což se na první pohled zdá být chvályhodnou záležitostí. Skladba ale není, jak to u takto koncipovaných tracků bývá, ke stažení zdarma nebo s jasně deklarovaným záměrem, věnovat tržbu z prodeje na dobročinné účely. Sami skladbu prodává standardně na Bandcamp profilu a tím se písnička fakticky neliší od jakéhokoli, stejně distribuovaného singlu.

Řada fanoušků a portál Side-Line tedy napadá autora, že se pouze veze na vlně zájmu o drastický masakr uplynulých dnů. Tak či onak si skladbu můžete poslechnout níže i zadarmo.

 

Faderhead - No Gods, No Flags, No Bullshit

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

no nevim Pavle, on sice oznamil praci na novem nosici nedavno, ale tahle pecka je starsi nez střílendo v Parizi...
“No Gods, No Flags, No Bullshit” was released as my personal reaction to the Paris terror attacks of Nov 13, 2015 and as a statement about all the reactions by media, politicians and mostly those of regular people. - http://faderhead.com/blog/no-gods-no-flags-no-bullshit-or-the-new-single-is-out/
tak jo, ale pak uz vykrada sam sebe, pze tuhle pecku uz sem "slyšel"...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.