Singlem se představují Sameblod

Další synthpop ze severu – nové švédské duo láká na svou tvorbu!


Sameblod je nový electro projekt ze Švédska, který útočí na naše sluchovody. Dvojka Fredrick a Mikael svou hudbu popisují jako "electronic mellow-pop se spoustou dalších vlivů" a jejich tvorba je médii přirovnávána k MGMT, Depeche Mode nebo Hurts. Singl "Fade Out" vychází 3. prosince přes label Sommarhjärta a my si ho můžeme poslechnout už teď, a to klasicky pod článkem.

Udělají Sameblod díru do světa nebo upadnou do zapomnění? Názor necháme na vás:

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Sameblod teda až takoví nováčkové nejsou. Debutová řadovka Braided Memos pochází z dubna 2012. Pak přišlo o rok později povedené EP Swoon s výbornou Norwegian Summer. Loni a letos další singlovky, takže s těmi nováčky bych byl příště opatrnější.
Ano, je to tak, omlouvám se za mystifikaci. Čerpal jsem z důvěryhodného zdroje (inu, zřejmě tak důvěryhodný nebude), který o nich mluvil jako o nováčcích, o kterých se zatím moc neví. Moje chyba, že jsem si informace dále neověřil (což by se stávat nemělo a už ani stávat nebude). To ale nic nemění na tom, že je to skvělý song a pro spoustu lidí to nové jméno je, a to je přece důležité - dostat novou zajímavou muziku mezi co nejvíce posluchačů. :)
Amen :)
jo v pohodě, jinak ten singl by měl snad vyjít již tento pátek...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.