Aesthetic Perfection se zranili. Sami.

Každá veselá historka začíná alkoholem, ale pánové za to v Portugalsku vzali trochu moc... takže kdybyste chtěli přispět na léčbu Elliota Berlina, můžete – a dostanete za to zub. 

 

 aestethicperection zrakvený


Zraněné koleno, vykloubená čelist a tři zlomené zuby – taková je bilance amerických popových industrialistů Aesthetic Perfection po mejdanu v Portugalsku. Nestali se ale obětí davového šílenství nebo nepřátelských gangů, ale alkoholu. Přesto odehráli svůj set hlavní hvězdy na vyprodaném Electronic Summer festivalu v Gothenburgu.

Sám Daniel Graves popsal příhodu takto: "Elliott se v Portugalsku po cestě do hotelu z afterparty krapánek rozbil. Důvod? Já. Skočil jsem mu na záda, aby mne povozil a on byl prostě příliš opilý na to, aby mne udržel. Oba jsme spadli, já jsem si rozflákal koleno a Elliot obličej. 

Byli jsme příliš pod obraz, abychom si uvědomili važnost zranění, takže jsme šli rovnou na letiště, zakrvácení a pobití, abychom stihli vystoupení ve švédském Gothenburgu. Celou dobu jsme pili, abychom přechlastali bolest a dostali se do domů živí.

Když se potom Elliott dostal k doktorovi, zjistil, že má vykloubenou čelist a tři zlomené zuby. Moje koleno je na tom o něco líp a navíc mám zdravotní pojištění. Elliot ne. Pokusím se to nějak vyřešit, ale cítím se kvůli němu strašně špatně a chci mu pomoci jak jen budu umět. Dám mu nějaké peníze na léčbu, ale bojím se, že to bude víc, než si můžu dovolit.

Čili pokud by někdo cítil potřebu pomoci mu také, určitě to moc oceníme. Elliot slíbil, že tomu, kdo přispěje nejvíc, věnuje jeden ze svých zubů. Jak vám to zní? Pravděpodobně to budu já..."

 

 


Aesthetic Perfection – The New Black (Official Video)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.