Front Line Assembly s orchestrem? Ano, na podzim

Kanadští electroindustrialisté si zahrají nejen s Rhysem Fulberem, ale i s filharmonií.

 frontlineassembly klassik



O tom, že Front Line Assembly opět spojí síly se "ztraceným synem" Rhysem Fulberem na podzimní turné, jsme vám psali už před měsícem (tady). To ale není všechno. Oznámené turné po Německu a Polsku, začínající už příští čtvrtek, totiž skončí lipským dvojkoncertem v rámci festivalu "Gothic Meets Klassik".

Jak nejspíš víte, tahle akce je specifická tím, že temné kapely dostanou za záda mocný symfonický orchestr a v tomto složení odehrají koncert. Čili ano, správně tušíte, že pánové Leeb, Fulber a další odehrají 1. a 2. listopadu koncert s Filharmonií Zielona Góra pod vedením dirigenta Czesław Grabowskeho. 

Kromě FLA tu dostanou symfonickoui kúru ještě Mono Inc., Suicide Commando a Solitary Experiments. Pevně doufáme, že z toho vznikne záznam....

 


Front Line Assembly- Blood

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Hodne divna kombinace...vse je mozne, ale fla s orchestrem?...ulet, ale nevim nevim zda spravnym smerem....Kazdopadne jsem zvedav na vysledek ;-)
Tak jsem byl včera v Görlitz na FLA.<br />Docela mě to překvapilo, bylo tam maximálně 150 lidí, spíš 100.Sál byl hned za zvukařem zatažený černým plátnem aby nebyl tak velký,takže to asi čekali že bude "nával"<br />Když jsem tam byl před měsícem na Diary of Dreams ,tak bylo skoro plno. Tenkrát otevírali klub v 7 a po 8 se začalo hrát.Včera jsem neměl lístek dopředu koupený,tak jsem trochu plašil aby nebylo vyprodáno a hnal se tam brzy :-)<br />Byli jsme na místě v 7:30 a do 9 čekali před klubem než otevřou .Nikde tam neměli ani žádnou cedulku nebo plakát.Kdyby tam nestálo pár hloučků lidí v černém ,tak bych si pomyslel že to je zrušené... Naštěstí vrátný v pivovaru měl zásobu piva a prodával ho za 1.- i s lahví :P <br />Ani žádného krajana jsme tam nepotkali,jen jeden Slovák z B.B tam byl.Jinak tak 50:50 Němci/Poláci <br />Play list byl asi stejný jako letos v Praze jen Rys Fulber tam skutečně stál za pultem a mocně kroutil knoflíkama... 8) <br />Byl to docela fajn večer. :-*

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.