Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Kromě novinek ze scény si dnes pustíme i vůbec první rozhovor s italskými gothicrockery The Spiritual Bat, kteří přijedou do Prahy představit jednu z bezpochyby nejlepších žánrových desek letošního roku. Už za chvíli na Radiu Wave.


V sobotu 29. listopadu se do pražského Basement Baru vůbec poprvé podívají autoři jedné z nejlepších gothic rockových desek letošního roku. Italskou dvojici The Spiritual Bat jsme zachytili na telefonu a probrali jsme jejich dvacetiletou kariéru i zajímavý umělecký život kytaristy Daria, který v roce 1990 vystavoval své obrazy pod Stalinem v rámci výstavy Totalitní zóna.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.


Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.



The Spiritual Bat – Mosaic (Artwork by Lamberto Bracaglia)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.