Nové regulérní album Sopor Aeternus vyjde v dubnu

Koncem listopadu minulého roku vydal kultovní darkwave projekt Sopor Aeternus and the Ensemble of Shadows nové EP/DVD "A Strange Thing to Say" (psali jsme tady), který doprovázel i stejnojmenný klip (viděli jste). Nyní se ale Anna-Varney Cantodea po předlouhých sedmi letech vrací s novým plnohodnotným albem o třinácti nových skladbách. Novinka s názvem "Have you seen this Ghost?" vychází 24. dubna 2011 a podle informací vydavatele jsou již teď některé edice dopředu téměř vyprodány.

Druhý díl triptychu "A Triptychon of Ghosts (or: El Sexorcismo de Anna-Varney Cantodea)" je k disposici v těchto limitovaných edicích – jako samostatné CD + DVD o celkovém počtu 1999 kusů, stejný počet kusů je i CD-setů s trikem Sopor Aeternus, milovníci vinylů si mohou pořídit jednu ze 683 desek, opět doprovázených trikem (jiným než v CD-setu). Vše ručně podepsáno a číslováno samotnou Annou Varney na 128 a 144 stránkách bookletu na vysoce kvalitním papíře, CDčka jsou navíc doplněna stříbrnou mincí.

A co říká o desce vydavatel? "Neexistují slova, která by dostatečně vystihla čarovnou music(k) na nové desce Sopor Aeternus & The Ensemble Of Shadows. Vy, kteří umění Anny-Varney Cantodey znáte, víte, že si doslova hraje na svém vlastním písečku. Její tvorba zní pokaždé jako zapomenutý soundtrack k fantastickému gotickému hororu, který lidské obecenstvo nikdy neuvidí, a ani nové album není výjimkou. Staví most mezi temnou komorní hudbou"Dead Lover´s Sarabande" a hravou frivolností "A Strange Thing to Say". Netrpělivě očekávaná druhá kapitola trilogie "A Triptychon of Ghosts (or: El Sexorcismo de Anna-Varney Cantodea)" úžasně zachycuje pravou esenci toho, čemu se kdysi říkalo "Goth", neboť zde naše milovaná Bohyně vykonává svou osamělou pouť skrze temnotu záhrobí."


sopor_haveyouseenthisghost


Tracklist:

1.    I Don't Believe In Ghosts
2.    One Day My Prince Will Come
3.    Cornucopia D'amour
4.    It Is Safe To Sleep Alone
5.    Hello
6.    At The Stroke Of Midnight Gently
7.    Starlight Seen Through Veils Of Tears
8.    Powder
9.    Angel Of The Golden Fountain
10.    Where The Ancient Laurel Grows
11.    I Fell For One (Who Loved Me Not)
12.    Holding Out For A Hero
13.    The Hours Of Sadness It Is Safe To Sleep Alone [Video]

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.