O remake kultovní Vrány nemají zájem režiséři ani herci

Už více než dva roky sledujeme fanouškovsky kontroverzní snahy o opětovné zfilmování uznávaného komicsu Jamese O´Barra "Vrána". Tu ale provází novodobá kletba nezájmu režisérů i herců.

bradon_lee

Pro připomenutí - hned z kraje roku 2009 se v médiích přihlásil Stephen Norrington, režisér akčního upířího hororu "Blade", se zájmem o opětovné natočení komicsové předlohy. Sliboval však verzi méně fantastickou a více dokumentární. S natáčením se mělo začít na podzim následujícího roku, to se ale celý projekt silně odmlčel, načež byla ohlášena změna na postu režiséra. Původně zamýšlený Norrington byl nahrazen exotičtějším kolegou z Kanárských ostrovů, Juanem Carlosem Fresnadillem, který se zatím proslavil především sequelovým filmem "28 Weeks Later". Herecké ztvárnění hlavní postavy ale stále viselo ve vzduchu jako kletba prostříleného Brandona Lee.

Horkým favoritem na převzetí prokleté štafety byl v letošním roce Bradley Cooper (Pařba ve Vegas, A-Team...), podle následných informací se však herec a režisér nedomluvili na rozvrhu a Cooper odstoupil. Do hry tak nastoupili další dva kandidáti – Mark Wahlberg (např. Skrytá Identita, Noc patří nám, Fighter, Tři králové) a Channing Tatum (např. Let´s Dance, G.I. Joe, Veřejní nepřátelé).

Filmové studio Relativity Media ale v těchto dnech přiznává odstoupení Fresnadilla a zdá se, že o temnou komicsovou předlohu projevil zájem prozměnu španělský režisér Javier Gutierrez (meteo-katastrofální snímek "3 dny"). Hlavní postava pak zůstává po postupném odstoupení všech tří jmenovaných neobsazena.

Mimochodem, koho byste do role Erica Dravena vybrali vy?

 


The Crow – Trailer

 

 

Zdroj: http://www.bloody-disgusting.com/news/26741

 

 


 


mohlo by vás také zajímat

Komentáře

myslím, že už jen kvůli památce zesnulého Brandona Leeho, by žádný remake být neměl...Vrána byla, je a bude jen jedna.
Koho vybrat?nikoho..vůbec to nepřetáčet. Nechápu důvody, proč prznit něco tak užasného jako je Vrána novodobou filmovou scénou.
Ja bych zvolil Nephilima... :P <br />Jinak souhlas. Zadny remake netocit.
Za běžných okolností bych i souhlasil, ale musím přiznat, že od Temného rytíře už nejsem tak ortodoxní. Taky jsem si totiž myslel, že Burtonova vize a Nicholsonův Joker nejde překonat. A ejhle, našel se někdo, kdo to vzal jinak, a přesto hodně zajímavě... ale je pravda, že to je v případě remaků čestná výjimka, která se zase několik (desítek?) let nemusí opakovat.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.