Společnost Disney představila tričko prznící album Joy Division

Krátce poté, co si lobbisté animovaného konglomerátu prosadili téměř nekonečné autorské právo na ušatou ikonu Disneylandu, dopadly kreativní výstřelky jejich designérů také na legendární přebal od Joy Division. A stojí to opravdu za to.  

Mickydisivion

Legendární grafika debutu "Unknown Pleasures" (1979) se sice, podobně jako vyhlášený byznys se značkou Ramones, objevila na merchandise zahrnujícím vše od zimních rukavic přes snowboardy a kabáty až po sportovní boty, tuhle ušatou verzi si snad ani nezasloužila.

Pod heslem "created especially for Walt Disney World Resort and Disneyland Resort."  nabízeno za 25 dolarů na oficiálním online Disney storu.

Nelze než souhlasit se sarkastickým komentářem serveru Pitchfork.com - "Jestlipak Disney ví o tom, že se zpěvák týhle kapely oběsil?! A ví odkud pochází samotnej názvev Joy Division?! A ví, jak strašně idiotsky vypadá chlap navlečenej do takovýho trika?"  

 

 

A co říkáte na Mickeyho Divizi vy? 

 

 

 

 

 

 

http://pitchfork.com/news/45193-disney-is-selling-a-joy-division-mickey-mouse-shirt/

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No to si fakt dělaj prdel...
jedním slovem - strašné ! a ještě strašnější je to, že tohle tričko bude nosit plno idiotů po celym světě, budou si o sobě myslet, jak jsou děsně cool a jak je ten design původní od Disney
Rouhani! Krizovou vypravu! :D
No,já mám z toho zvláštní pocity.Nejdřív mě to hrozně rozesmálo a potom strašně nasralo...
Asi by bylo hezké napsat na ofiko web tý firmy, že propagují sebevražeu, ponurost a možná vytáhnout i ten nejtěžší kaibr s původem názvu...
Zcela určitě to není vtip? To snad nemůžou myslet vážně. (Možná bychom jim vážně měli napsat, co navrhuje Silver:D)
nechci pusobit jako nejaky staromilec, ale burn it! burn it with fire! nuke it from orbit!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.