Amanda Palmer uvolnila z připravované desky hambaté video

Včera jsme vám prozradili novinku, že Amanda Palmer se svou kapelou The Grand Theft Orchestra dorazí na podzim zahrát do pražského Paláce Akropolis. První video z připravované desky "Theatre Is Evil" je zde. Hambatý klip se zpěvačkou v hlavní roli vás nenechá chladnými.

Málokterý umělec je tak otevřený vůči svým fanouškům. Tento fakt dobře ilustrovala párty na oslavu dokončení nové desky Amandy Palmer, která proběhla minulý měsíc na jednom brooklynském parkovišti. Během večírku se autorka předvedla v šatech vyrobených z nafouknutých balónků. Ty mohli fanoušci volně propichovat a taky se tak činili. Výsledek - nahá Amanda Palmer - toť metafora vztahu mezi umělcem a svými posluchači.

Podobným způsobem se zpěvačka přestavuje i na svém novém videu, které předskakuje připravované desce "Theatre Is Evil". Stop-motion video pokládá do středu dění samotnou Amandu a texty skladby Want It Back pomalu pokrývající její tělo, povlečení i stěny pokoje. "Skoro jsem zapomněla na to, jak pohodné je být nahý.....jsem hrdá na to, že nahota v mém videu nemá sexuální ani erotický podtext", vysvětluje samotná Palmer. "Mé tělo je v klipu použito jako surové plátno", dodává letos 36letá excentrička.

"Theatre Is Evil" vyjde 10. září na labelu Amandy Palmer 8 Ft Records, distribuci v Evropě dostala na starost firma Cooking Vinyl. Evropské turné pak začíná 23. října v Londýně, do Prahy se Amanda Palmer spolu s The Grand Theft Orchestra dostane 29. října. A teď už samotné necenzurované video.

 

Amanda Palmer & The Grand Theft Orchestra - Want It Back (Uncensored)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Vynikající,náležitě huňatá záležitost! Úplně cejtim tu finanční euforii z toho:D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.