John Carter z Fields of the Nephilim střídá Tonyho Pettita v NFD

Cesty "potomků Nefilimů" se protínají.

nfdcarter


Milovníkům Fields of The Nephilim bychom nejspíš hudební šlahoun NFD aneb Noise for Destruction představovali zbytečně. Zvlášť, když jim loni vyšlo comebackové EP "Reformation" (víte). A ani roku 2014 nebude u NFD o novinky nouze. Právě teď u nich dochází k velmi zajímavé výměně, kdy basáka Tonyho Pettita (Fields, The Eden House) v sestavě vystřídá jeho kolega John 'Capachino' Carter, kterého byste našli na zatím poslední desce Fields "Mourning Sun".

Zpěvák kapely Peter "Bob" White k tomu píše: "Nedávno jsem se s Chrisem (Mildenem – pozn. red.) a Johnem potkali. Bylo to velmi příjemné setkání a rozhodli jsme se jen tak letmo proběhnout pár skladeb a vyzkoušet, jaké to bude. A nemohl bych být šťastnější z toho, jak se věci vyvinuly. Johnův styl dokonale zapadá do zvuku NFD, ačkoliv stále v mixu slyšíte jeho vlastní energii a duši.

Teď tvrdě pracujeme na nadcházejícím koncertě v Berlíně 22. března, kde chceme podat životní výkon. Zahrajeme směs starého materiálu, něco z nedávného minialba 'Reformations' a pár kousků z chystané desky ‘Waking the dead’. Těšíme se, co budoucnost přinese, a jsme neobyčejně šťastni, že do další kapitoly NFD máme Johna na palubě."


Všechno tedy naznačuje tomu, že John nebude ani tak dříve zmiňovaným "hostujícím záskokem", jako spíše regulérní výměnou za Tonyho Pettita. Bude tak Tony mít aspoň více času na Eden House? Nechme se překvapit...



 NFD – Now Or Never

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.