Silvestrovské odlehčení

Nějaký ten odpočinek je potřeba, a když už je ten Silvestr, odhoďme vážné tváře, a třeba se i trochu pobavme...


Autor: Lyrel

Milí přátelé,
jakožto naprosto seriozní žurnalista předem upozorňuji, že vše, co bude následovat, myslím zcela vážně. Doufám, že nikdo nebude zlehčovat-či snad znevažovat-mé úsilí seznámit širokou veřejnost se stěžejní, klasickou goth tvorbou, kterou každý "true" darker samozřejmě dávno zná (pokud ne, doufám, že vyhledá specializovanou pomoc). Kvalita a hodnotnost následujících videí, her a kvízů je zcela nedozírná a jejich didaktické dědictví utváří subkulturu stejně, jako objev černé rtěnky. Vyzývám vás, buďte pozorní, během článku nejezte, nežvýkejte, nešoupejte nohama a hlavně se nesmějte.

Začneme jemně, neboť ještě nejsme připraveni snést dokonalost filmových prací dvacátého a jedenadvacátého století. Pro začátek si uděláme malý test, díky němu zjistíte, jak dobře znáte seriál Adamsova rodina.

Prošli jste? Výborně, vypadá to s vámi nadějně (ačkoliv nepříliš). Je načase zjistit, jste-li vůbec goth! A to pomocí vědecky propracovaného psychologického dotazníku

Doufám, že vás výsledek nezklamal. Přitvrdíme. Kdo by nechtěl být upírem? Zda jste hodni takto vysoké existence zjistíte v posledním dnešním testu.

Jestliže výsledek dopadl příznivě, měli byste si pomalu zvykat. Zahrajeme si takovou hru...šachy? Och nikoliv. Upíři hrají pexeso

Doufám, že vaše briskní inteligence převezla jednoduchý herní stroj. Tak tedy dále, tentokrát už ke kinematografii, kdo se rozhodl být goth, musí postoupit náležitou instruktáž: ....



Dáme si od videa malinko pauzičku a odběhneme k výuce boje. Až se ocitnete osamoceni na hřbitově (každý tam přece někdy musíme), bude se vám to jistě hodit. De-animátor vám poví, jak na zombíky a Graveyrd , jak na kostlivce.

Hřbitovy bychom měli. Ale co naši future cyber punkeři! Kdyby se vám někdy náhodou podařilo ztroskotat na Zemi...

A teď pánové a troška z hodin estetiky. Tanec. Mysleli jste si, že břišní tance stylizované do goth budou vypadat nepatřičně? Ale kdepak.





Následující videa ponechám bez delšího komentáře, jste již dosti vzděláni a poučeni, abyste si udělali názor sami. Pokud ne, následujte k prvnímu linku tohoto článku a postup opakujte a opakujte a opakujte...


Kultovní animovaný seriál o roztomilé malé mrtvé holčičce **Lenore**


**Limonáda**


Animovaný vícedílný seriál **Goth Lyfe**


A konečně nejdůležitější díl seriálu **IT Crowd- The red door** (rozdělen do tří částí - přepnete se po skončení dílu dole, číslování jde zleva)


Pro opravdové tvrďáky tu máme bonus v podobě **International pony video** - nedoporučujeme lidem s nedostatkem nadhledu


To by bylo pro ten letošní Silvestr asi tak všechno. Doufáme, že jste se pobavili, a že váš rok 2007 stál za to. Přejeme vám tedy za celé CZ Sanctuary, aby vám to vydrželo, abyste měli i v roce 2008 stále dost energie, síly a taky nadhledu pro chvíle, kdy nastanou nějaké problémy. Také chceme využít této příležitosti, abychom poděkovali všem, kteří nás letos v naší práci podporovali, ať už slovem, článkem, nebo třeba tím, že přišli na nějakou akci. Věříme, že nám všem rok 2008 přinese spoustu dobrého, a že se budeme v čím dál větším počtu setkávat nejen na stránkách www.sanctuary.cz, ale i na koncertech, parties a dalších akcích, které se chystáme pořádat.

Díky a PF 2008!

Vaše CZ Santuary
Everything about the Czech Gothic Subculture



mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Přeji Sanctuary hodně úspěchů v následujícím roce 2008 :-)Taky všem lidem krásného Silvestra.
Pěkné :-D tak ať ten další rok přežijem 8-)
Hezkeeee:-))))....Celemu tymu Sanctuary do dalsiho roku kopu inspirace, kterou oplyvali doposud;-)
bože, to je demence:D
tak jako International pony video je fakt zlo 8-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.