Alice Cooper hledá předskokana jeho brněnského koncertu

Brněnský koncert Alice Coopera se nezadržitelně blíží a jeho pořadatelé přinášejí tuzemským hudebníkům exkluzivní šanci - stanout s kmotrem shock rocku na jednom pódiu!

 

Alice_Cooper

 

"Role lokálního předskokana je volná a možná čeká právě na vás" vyzývá zdejší hudebníky za pořadatele koncertu Pavel Pešek. "Nechceme  interně vybírat ze stálic tuzemské scény, ale naopak dát šanci novým talentům. Zájemce prosíme, aby na mailovou adresu supportAC@email.cz zaslali ukázku své hudby (maximálně dvě skladby v mp3 nebo odkaz na video), stručné info o kapele a kontakt. Uzávěrka přihlášek je v ponděli 15.7. o půlnoci. Ve čtvrtek 18.července ohlásíme jméno skupiny, na kterou volba padla."

Gilotina, elektrické křeslo, živý škrtič hroznýš královský, hektolitry falešné krve, horové líčení...to jsou hlavní atributy show Alice Coopera, která na přelomu 60. a 70.let přenesla na koncertní pódia do té doby nevídanou kombinaci horových filmů, garážového rocku a kabaretu a která bude k vidění již 26. července v Kajot Aréně v Brně. Vstupenky na koncert 26.7. v Kajot Aréně jsou k dispozici od 690 korun v síti Ticketportal.

 

Alice Cooper - Welcome 2 My Nightmare

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.