Fetišistická óda na radost v podání She Pleasures Herself a The Envlps je za dveřmi

Netradičně z Portugalska přivezeme do Prahy další mladou naději temné scény.

She Pleasures HerSelf k sebeuspokojení občas potřebují i vášnivé fans a také proto premiérově dorazí do našeho hlavního města, aby publikum zahltili svým dráždivými vibracemi nabitým darkwave. David Wolf, Nuno Francisco a Nuno Varudo se dali dohromady zhruba před dvěma lety a uplynulý čas rozhodně neproflákali. Temnou scénu od začátku pravidelně zásobují novými singly, z nichž také časem vykrystalizoval dlouhohrající debut s výmluvným titulem „Fetish“. Ten vyšel minulý rok u labelu Manic Depression.

 


She Pleasures HerSelf - Darkroom



Hudební kořeny portugalských smyslníků mohou naznačit už jejich covery Red Zebra, Joy Division či Davida Bowie. Sama kapela se hlásí také k odkazu klasiků Bauhaus, Depeche Mode, New Order, The Cure nebo The Sisters of Mercy, ale jejich současný a moderní zvuk nezapře ani vliv hitmakerů She Wants Revenge. Nálada jejich tvorby je navíc skrz naskrz prostoupena erotickým nábojem a na parketu bude zaručeně pořádně horko. I letos už se parta z Lisabonu vytasila s několika novými kousky a s dámskou posilou u kláves začíná intenzivněji obrážet kluby a festivaly.

 

The Envlps - Catwalk

Neónově zachmuřené barvy tuzemské scény budou hájit pražští The Envlps. Seif, Jakub a Sophie se neomezují hudebními škatulkami a dovedou z indie rockových, darkwave i synthpopových ingrediencí namíchat u nás naprosto ojedinělý koktejl, který na párty zkrátka musí chutnat. Příjemným překvapením bylo jejich dva roky staré debutové EP „Cloud“ a o to větší zvědavost vzbuzuje chystaný singl „Catwalk“, který určitě uslyšíte ještě před jeho oficiálním vydáním živě.  V pátek 2. 11. na viděnou ve smíchovském klubu Underdogs´.
 

SHE PLEASURES HERSELF (PT), THE ENVLPS

pátek 2. listopadu 2018 od 21:00 hodin

Underdogs' Ballroom & Bar, Nádražní 3, Praha 5

vstup: 290,- Kč pouze na místě



 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.