Hitler na dinosaurovi aneb Iron Sky 2: The Coming Race přijde do kin v lednu 2019

Ano, šokující černá sci-fi komedie "Iron Sky" šla do kin už v roce 2012! Pokračování jsme se původně měli dočkat v roce 2016, posléze v roce 2017 a na Valentýna v roce letošním. Nakonec to vypadá, že se "Iron Sky 2 The Coming Race" dočkáme asi definitivně v lednu, konkrétně fanouškovská premiéra proběhne 19. ledna 2019 v Helsinkách. Na stránkách filmu je už naznačeno několik dalších premiér po celé Evropě, Česká republika a Slovensko zde zatím nemají vyplněná políčka.

A navíc tu máme pár dalších podrobností k ději šílenosti, která zase bude prošpikována zlotřilými nacisty. "Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů." Potřebujete ještě více? Pak si pusťte rozšířenou verzi prozatím posledního traileru. Můžeme se znovu těšít na hudbu od slovinských Laibach. Ale to už všichni přeci dobře víme.

Iron Sky 2: The Coming Race - extended trailer

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

S prominutím Iron Sky 1 je strašná blbost,ještě větší než sem slyšel.To DvD mám jen kvůli hudbě Laibach. Obávám se že č.2. nebude o moc lepší
Podľa toho trailera Iron Sky 2 bude dosť magorina. Ale asi na to zájdem, zo zvedavosti. Mne sa inak Iron Sky 1 vcelku páčila, niežeby som bol z toho ktovieako nadšený. Najskôr preto, že som nič od toho nečakal.
Vsak to melo byt becko ve stylu MST3K filmu, ne? O to tam slo, ze to byla blbost...
Nepotrebujes DVD s filmem, abys mohl poslouchat Laibach. Soundtrack vysel ve dvou verzich, tak neni problem si CD, nebo 2x LP + 2x CD poridit.
To máš pravdu,ale zvědavost zvítězila.Chtěl sem vidět film ke kterému dělali hudbu Laibach. 2 CD Soundtrack mám. Doufám že už k případné Iron Sky 3 se Laibach nepropůjčí.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.