Superskupina Die Klute vytasila první videoklip

V něm si hlavní roli zahrál William Shatner!

V allstar projektu Die Klute se sešli pánové Claus Larsen (Leaether Strip), Jürgen Engler (Die Krupps) a Dino Cazares (Fear Factory). Pánové nyní dokončili svou první dlouhohrající desku, která se pod názvem "Planet Fear" objeví 1. února díky labelu Cleopatra Records. Vy si můžete album pořídit už teď na CD zde nebo na vinylech zde

Na svět se dostal už i poměrně znepokojující videoklip ke skladbě "It's All in Vain". Na ten se můžete podívat pod článkem a okusit tak, jak industriálně rocková superskupina vlastně bude znít. Důležitou součástí klipu je i přítomnost legendárního herce Williama Shatnera.

 

Die Klute - It's All in Vain

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

no vzhledem k obsazení, mi ty kytary přijdou dost potlačený - zní to jako starši Leaether Strip
Zni to jako Klute nebo L.Strip s kytarama...Englera kdybych neviděl v klipu, tak tam po sobe nezanechal téměř žádnou stopu. Uvidime jak bude znít zbytek CD, ale zatim mi to pripada jako dalsi Larsenův projekt a s vidinou zisku si přizval dve zvučná jmena diky kterym se bude lepe prodavat. Ale nezni to spatne, jen jsem cekal vetsi odklon od Larsenova stereotypu :-)
Nevíte někdo z jakýho filmu jsou ty klipy se Shatnerem? Vypadá to jako nějaký celkem zábavný béčko, ale v jeho filmografii to nějak nemůžu najít. Nechce se mi moc věřit, že ty kousky s monstrama se točily přímo pro klip.
Devil's Revenge, píšou v popisu videa
Ano, jsou zde zvučná jména ovšem nic "převratného se nekoná. Teda aspoň pokud jde o tuhle skladbu která by klidně mohla vyjít i v 90 letech jako běžný "elektro-industriální sypanec". Od těchto pánů bych možná čekal trochu víc originality, případně nějaké zajímavé vsuvky.
Přesně tak Bobe. Uvidime co prinese cela deska :-)
Dalsi skladba: http://www.sonic-seducer.de/index.php/de/5974-exklusiv-auf-sonic-seducer-der-neue-dieklute-song-if-i-die-hoerprobe.html
A opět Larsenův průjem jak vyšitej...
Tak podle prvního zběžnýho poslechu celýho alba mi přijde, že některý tracky dělal Engler a ty jsou podstatně lepší, než ty Larsenovy stereotypní kolovrátky.
Tak podle prvního zběžnýho poslechu celýho alba mi přijde, že některý tracky dělal Engler a ty jsou podstatně lepší, než ty Larsenovy stereotypní kolovrátky.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.