Vychází benefiční cover kompilace jako hold Keithovi Flintovi z The Prodigy

Smrt oceňovaného umělce je vždy smutnou událostí. Její připomínka ale může být využita k podpoře smyslupné činnosti. Tak tomu je i v případě kompilace "Jilted Generations: An Underground Tribute To The Prodigy", jejíž výtěžek by měl putovat na vrub telefonní pomocné linky The National Suicide Prevention Lifeline.

4. března 2019 šokovala tisíce fanoušků zpráva, že Keith Flint - nepřehlédnutelný frontman The Prodigy - byl nalezený mrtvý v svém domě v Essexu. To podnítilo spolek Combustible Designs, aby vyzval řadu elektronických umělců k práci na coveru této taneční legendy. Výsledkem je 12dílná skládanka " Jilted Generations: Underground Tribute the Prodigy", kde můžeme najít úpravy známých i méně známých skladeb The Prodigy od Flesh Eating Foundation, Slighter, Stahlschlag, Big Time Kill, Transdusk, God Astray a dalších elektroniků.

Kompilace vyšla 17. září 2019 na Bandcamp profilu Combustible Designs za cenu, kterou sami uznáte za vhodnou. Její směřování na září totiž upozorňuje, že září je považováno za národní měsíc prevence sebevražd. Konkrétně 10. září je Světovým dnem prevence sebevražd. Při té příležitosti připravilo elektropopové duo MXMS singl "What is My Name"  a výdělek prvního dne festivalu ColdWaves VIII je věnován neziskové organizaci věnující se prevenci sebevražd v nočních podnicích a klubech. 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

The Mask Of Sanity velmi povedená verze.Při tehle verzi si vzpomenu na Laibach a Rammstein. Většina zde jistě ocení verzi od Slighter.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.