Videoklip k druhému singlu nové desky Lisy Gerrard s Julesem Maxwellem má polský původ

Lisa Gerrard s Julesem Maxwellem prezentují druhý singl z přípravované desky.

O připravovaném společném albu "Burn" zpěvačky Dead Can Dance Lisy Gerrard a skladatele a producenta Julese Maxwella jsme vás před měsícem poprvé informovali v souvislosti s prvním singlem Noyalain (Burn). Vydání zajímavé písničkové kolekce se blíží, a tak australsko-irská dvojice předkládá druhou ukázku, tentokrát skladbu Deshta (Forever). 

I k ní vznikl obrazový doprovod, kterého se tentokrát zhostil polský kameraman a režisér Michal Sosna, který popračuje ve zpřítomňování tématu chybějícího doteku. Teď s výrazně přírodní příměsí. Jinak datum vydání samotného alba "Burn" je stanoveno na 7. května 2021 a už teď si ho můžete předobjednat v různých formátech ZDE

 

Lisa Gerrard and Jules Maxwell - Deshta (Forever)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Vydání desky Burn se blíží a máme tady další ochutnávku v podobě singlu Noyalain. I když se nám tady Lisa hodně rozezpívala, tak za mě se skladba malinko opakuje svým způsobem jako pilotní singl. Nálada je velmi podobná a trochu jsem čekal větší rozmanitost. I tak ve spojení s klipem jde o velmi uhrančivou spolupráci. Moc se těším, co celé album přinese. Mám předobjednáno.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.