Chris Connelly tasí novou, industriálně punkovou partu - Cocksure

Neúnavný Skot Chris Connelly, bývalý člen Finitribe a dlouholetý spolupracovník Ala Jourgensena v řadě jeho projektů, v letošním roce hlásí vznik nového projektu Cocksure. A po letech to bere pěkně od podlahy.

 

 

Cocksure - TVMALSV crop

 

Chicago čím dál častěji vzpomíná na label Wax Trax, který ho posunul na přelomu 80. a 90. let minulého do centra dění nezávislé scény. Jednou z úhlavních postav tohoto vydavatelství byl bezpochyby Chris Connelly, kterého v roce 1991 přetáhl Al Jourgensen z britského tanečního podhoubí do své poněkud ostřejší party. Stopu jeho rukopisu najdeme především v projektu Revolting Cocks, ale také Ministry, PTP nebo Acid Horse. Podível se také na tvorbě Killing Joke nebo Pigface.

Po letech sólového experimentování se vrací Chris znovu s projektem, který nepokrytě vzpomíná na zlaté "ministerské" časy. Ve dvojici s ním v projektu Cocksure válčí ještě s Jasonem Novakem (ex-Pigface, Acumen [Nation], Czar, DJ? Acucrack, Fawn nebo Iron Lung Corp). Po dvou testovacích EPčkách, vyjde již příští týden (12. srpna) u vydavatelství Metropolis Records dlouhohrající debut nazvaný tajemně "TVMALSV". Jako host se na albu objeví i Richard 23 z Front 242.

 

Tracklist "TVMALSV":

1. Skeemy Gates

2. Alpha Male Bling (shower me!)

3. Guilt Speed & Carbon

4. Ah Don' Eat Meat Bitch!

5. Cock Ripped to the Giddy Tits

6. Silikon Suckaz

7. Drug-a-bug

8. TKO Mindfuck (featuring Richard 23)

9. Cocaine in my Brain

 

 

 

Cocksure - Klusterfuck Kulture

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.