Plánuje se album klavírních předělávek Laibach?

Uplynul pouze měsíc a máme tu další informaci o desce spojené s písněmi Laibach

Předevčírem kapela vypustila krátký teaser plný klavírně minimalistické hudby. A k tomu informaci "Vollmaier" a "datum 19. června 2020". Jednoduchým pátráním na internetu jsme zjistili poměrně velké množství dalších podrobností. Zde jsou:

Sašo Vollmaier je renomovaný klavírista a aranžér, který byl v letech 2007–2013 členem Laibach a i dnes se slovinskou legendou spolupracuje jako studiový aranžér a hudebník. V loňském roce po svém upravil vybrané skladby Laibach pro sólový klavír a uvedl je v koncertním provedení.

Pásmo se setkalo s velkou pozorností, takže před letními prázdninami předělávky vyjdou ve studiové podobě na albu "Kind Of Laibach". Sašo pro album vybral tyto skladby: Uvod v smrt; Smrt za smrt; Diskant; Krvava gruda - plodna zemlja; Sredina; Brat moj; Obsedenost; Kontra - subkontra; Resistance is Futile a Ti, ki izzivaš.

Datum už známe, vydavatelem je slovenský label Nika records, který hodlá vydat kolekci na CD i na vinylu (spolu s partiturou a kódem ke stažení skladeb v digitální podobě). Předprodej alba už běží a vy si ho můžete objednat ZDE.

 

Vollmaier - Kind Of Laibach

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

čím dál nudnější laibach :-(
No,jo,no

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.