Vanessa povolala do boje v novém klipu nečekaného hrdinu

Legendární elektronická Vanessa připravila nové výpravné video k songu „Špína Evropy“.

Song vyšel na poslední desce "Ghost Army", které Vanessa vydala v roce 2019 na Řezníkově labelu ZNK. Děj se odehrává v paralelním vesmíru, kde krvežíznivé monstrum decimuje obyvatelé jedné nejmenované planety. Jejich naděje se upínají ke starému proroctví o spasiteli, který přijde z hvězd.

Vanessa klip natočila za podpory svých příznivců, kteří projekt podpořili na Startovači. Jedná se o asi nejdražší a nejfilmovější videoklip Vanessy, jde vlastně vlastně spíš o 4 minutový scifi film nez o typický videoklip. V hlavní roli Jan Slovák, Jaroslav Stuchlý a přátelé kapely. Digitální efekty vznikly ve studiu Tricks a ve studiu Paranormal, kde byla pouzita technologie od teamu Secret weapons s nazvem Ebsynth. Klip natočil nový dvorní režisér Vanessy Radim Krumpolc, který už vytvořil pro Vanessu kontroverzní pozvánku na jejich koncert ve Stromovce.

Vanessu můžete naživo vidět v pražském klubu Futurum 6. března, 12. března v Brně v klubu Kabinet MÚZ, 19. března v Ostravě v klubu Garage a 20. března ve Svitavách.

 

Vanessa - Špína Evropy

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Klip co se týče spracování super a obávám se že i prorocký.Skladba výborná.Pokud to corona nescurví,tak Brno a Svitavy to jistí.
Aneb teď financuje V. Dejčmar.
Ironie dobrá. Venca to tu vše zachrání. Palec hooore.Pobavil sem se

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.