Pražští gotici Cathedral in Flames vydávají svou novou desku

Album české gothrockové party vychází právě dnes.

Jak už jsme avizovali v posledním dílu našeho livestreamu Podroušení, po několikaměsíčním zpoždění způsobeném covidem vychází v pátek 14. května druhý nosič pražských Cathedral in Flames. Album "Hang Me High & Bury Me Deep" je odkojené mateřským mlékem Sisters Of Mercy a Fields Of the Nephilim a hrdě se hlásí k tradicím, nicméně jak zvukem, tak i hudebními nápady pevně stojí ve 21. století. 

Devítku skladeb autorské dvojice Gatsby a Phil Lee Fall produkoval Gatsby společně s Eikem Freese z Chameleon studios (Deep Purple, Helloween, Oomph!, Lord Of The Lost) v Hamburku. Album je počínaje dneškem k dostání celosvětově na CD i na všech digitálních platformách, speciální vinylová verze ve 3D gatefold obalu vyjde o měsíc později.

Ústřední dvojice výrobní proces popisuje takto:

Gatsby: “Na desce jsme strávili posledních 18 měsíců života. Za tu dobu se toho událo spoustu nejen v mém životě, ale i ve světě kolem nás. A název desky přesně vystihuje nejen tyhle momenty, ale podstatu celého alba. Je to o temnotě v duši i kolem nás, zvrácenostech v lidech, ale i o naději a romantice. Přesně tak má gotika vypadat.”
Phil Lee Fall: “Když jsme desku začali chystat, uvědomili jsme si, že žádná skvělá gothicrocková deska v posledních letech nevznikla. Naším cílem bylo takovou natočit. A myslím, že se nám to povedlo. Love us or hate us. We don’t care!”

Ke všem skladbám postupně vznikají videoklipy, už nyní se můžete na YouTube podívat na obrazový doprovod ke skladbám "Blacktrain" a "Providence". Dvojitou recenzi na desku si budete moci už během dneška přečíst na našeho webu.


Tracklist: 

1. Twilight Of The Gods

2. Blacktrain

3. 1989

4. Hang Me High And Bury Me Deep (Desperado)

5. Children Of The Blackest Hole (The Final Shot)

6. Blame It All To The Pain

7. Dia De Los Muertos

8. Drinking In The Car

9. Providence

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No konečně!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.