Na podzim vám přivezeme PROJECT PITCHFORK!

Rozhodli jsme se, že si ten "poslední podzim apokalyptického roku 2012" prostě užijeme, takže přidáváme další akci – tentokrát 4. listopadu v Rock Café.

Pitchfork_PosterPrague_web

Po dlouhých třech letech se tvrdě elektronická legenda Project Pitchfork vrátí opět do Prahy, aby nám ukázala, co se za tu dobu změnilo. A nebylo toho málo – kapela vydala dvě dlouhohrající alba, přičemž druhé z nich „Quantum Mechanics“, je považováno za jeden z vrcholů jejich novodobé diskografie. Předák kapely Peter Spilles vedle toho úspěšně vede i boční, tanečnější projekt Santa Hates You, který připravil k vydání dokonce tři desky. Poslední s názvem „It’s Alive“ vyjde již brzy koncem září.

Jako speciální host se v pražském Rock Café představí belgická dark wave legenda The Breath Of Life, jejíž vztah k České republice je více než vřelý. Kvintet připravil po sedmi letech k vydání novou řadovou desku „Whispering Fields“, kterou v Praze nejen představí, ale i pokřtí. Po dvou letech tak znovu potěší své tuzemské věrné fanoušky.

Celou tuhle šarádu i s českým předskokem můžete vidět  4. listopadu v příjemném a dobře nazvučitelném prostředí klubu Rock Café. Vstupenky můžete sehnat (zhruba od 1.8.) v síti Ticketstream až do konce srpna jen za  450 Kč, na místě pak lístek pořídíte za 590 Kč.

Party hard!


 Project Pitchfork - Lament

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Super zpráva :-) Myslím, že spousta lidí se těší....
jsem stastnej, ze to je v Kafe. diky za privezeni
po navratu z dovolene je toto naprosto nejlepsi privitani ve vlasti. Pecka, dekuji srdecne posadce sanctuary! Odpocitavam dny ;-)
jupííííííííííííííííí. :D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.