Gary Numan vybral peníze na novou řadovku během jediného dne crowdfunding kampaně

Novinky u indusrockového mága.

Zpráva číslo jedna – na podzim příštího roku vydá Gary Numan novou řadovou desku. Zpráva číslo dvě, rozhodl se vydat jí zcela nezávisle na vydavatelství, a proto na ní před necelými 14 dny začal vybírat peníze v rámci crowdfunding kampaně. Zpráva číslo tři, potřebný obnos mu fanoušci seslali na účet během prvních 24 hodin!

Vše potřebné k podpoře Garyho nové desky si můžete přečíst na portálu PledgeMusic, kde se celý proces odehrává. Jisté po pár dnech ale je, že Gary opravdu plní to, co slíbil. To znamená, že celou desku tvoří doslova před očima fanoušků a dělí se s nimi o všech detailech přípravy. Dokonce píše, že se bude vážně zaobírat smysluplnými připomínkami, které mu podporovatelé budou během celého roku zasílat. Ano, Gary vybírá peníze na 21. řadovku ještě téměř celý rok, tak zatím máte času dost. My se ale za CZS crew těšíme už teď!

Gary Numan - I Am Dust

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Poslouchám Garyho už pomálu 40 let a z tohoto démona futuristického rocku mi udélali indusrockového mága.To jsme dopadli.Ještě,že před 14 ti dny vydali Visage posmrtné CD,že mám co poslouchat.
Já myslím, že Ti nikdo z Garyho Numana indusrockového mága "neudělal" – když si poslechneš jeho poslední desky, mám z nich dost jasnej pocit, že je ten žánrovej posun naprosto jeho volba :). Stejně tak s tím soundtrackem, jak dělal. A že paradoxně zní skoro tvrději než současný desky jeho "žáka" Reznora, za což si rozhodně zaslouží respekt :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.