Misfits po 33 letech odehrají několik koncertů v původní sestavě

Neuvěřitelné se stalo skutkem, nejkultovnější horrorpunková kapela oznámila, že letos v září odehraje sérii koncertů po amerických festivalech.

Misfits vznikli v roce 1977, první rozpad kapely ale přišel o 6 let později. Nekončící soudní tahanice, urážky, vytahování špíny a kdejaká nekalost udělala ze zpěváka Glenna Danziga a basáka Jerryho Onlyho nesmiřitelné rivaly. Tihle dva (ještě v doprovodu kytaristy Doyla von Frankensteina), stanuli naposledy společně na pódiu 29. října 1983. V obměněné sestavě (s předákem Michalem Gravesem) Misfits znovu fungovali od poloviny 90. let, po dalších hádkách a dalším rozkladu sestavy nyní kapela funguje už 15 let s Jerrym u mikrofonu a z kultovní bandy se stala víceméně karikatura sebe samé.

Tři výše zmínění pánové, tedy Danzig, Only a Doyle, oznámili, že zakopali válečnou sekeru a po více než třiceti letech společně stanou na pódiu jako The Original Misfits. Stane se tak v průběhu září během festivalu Riot Fest, který se koná v Denveru a následně v Chicagu. Jméno bubeníka, který legendární sestavu doplní, zatím není známé, taktéž není jasné, jestli se bude jednat o ojedinělá vystoupení.

Srdce všech horrorpunkerů světa plesají, jásají a začínají šetřit. A my samozřejmě všechny potřebné dodatečné informace budeme sledovat.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.