Podrobnosti k novému boxsetu XIII. století

V pátek 21. října přichází na prodejní pulty hudebních obchodů výroční 10-ti albový CD box XIII. století s názvem "Pandora" (psali jsme tady). Obsahuje všechna studiová alba XIII. století a jako bonus dvě zbrusu nové skladby s názvy "Nový věk temnoty" a "Evropa". Obě skladby jsou přiřazeny k poslední studiové desce "Intacto" a budou součástí pouze tohoto vydání.
'Pandora" dále obsahuje booklet s podrobným životopisem kapely, mapující nejdůležitější a zlomové události za 25 let trvající historie XIII. století. Booklet dále obsahuje fotografie všech složení skupiny, vztahující se vždy
k danému albu a tvůrčímu období, z nichž některé jsou zde zveřejněny vůbec poprvé. V bookletu dále najdete i přefocené archivní a dobové plakáty.
Petr Štěpán se k očekávanému vydání boxu vyjádřil těmito slovy: “Pandora je pro mě osobně oslavou 25 let existence kapely, završením cyklu její dlouhé cesty, vývoje a uskutečněných projektů. Nikdy bych nečekal, že kapela ujde tak dalekou cestu. A když se ohlédnu zpět vidím, že přes všechny ty útrapy a pády měla ta cesta smysl.”
Křest boxu "Pandora" proběhne při slavnostním koncertu XIII. století 12. listopadu 2016 v rámci Magické noci trubadúrů v Kralupech nad Vltavou, za účasti ředitele vydavatelství Warner Music pana Vladimíra Kočandrleho.

Box XIII. století "Pandora" bude k dostání v široké síti hudebních obchodů a e-shopů.

 

XIII. století - Bytosti

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.