Nové album Bruna Ferrariho bude!

Před pár hodinami jsme vás informovali o akci na Startovači, kterou rozjel Bruno Ferrari (alias Samir Hauser z Vanessy či Mortal Kabinet). Akce odstartovala ve čtvrtek 15. června ve večerních hodinách, doprovázena šokujícím videem, které se asi stalo trnem v oku některým osobám. Je nám líto, ale toto video už není možné spatřit, sám Bruno jej musel odstranit. Přinášíme vám oficiální zpěvákovo stanovisko, které v sobě nese i jednu dobrou zprávu:

"Dámy a pánové, velice se tímto omlouvám, ale musel jsem na žádost jedné velké a mocné organizace odstranit ze sítě video, ve kterém si Ježíš masíruje stigmata mým léčivým jazykem. Za normálních okolností bych se jim vysmál, ale v tomhle případě mohli přijít o práci lidé, které mám rád a kterých si vážím. Virální video je sice základem úspěšné crowdfundingové kampaně, ale jinak to opravdu nešlo. Naštěstí se našel záhadný sponzor, který poslal na Startovač celou požadovanou částku, takže nové album Bruna Ferrariho přece jen VZNIKNE! Peníze ovšem můžete vkládat dál a odměny jsou vám stále k dispozici! Například již zde zmíněný léčivý jazyk, či večeře podávaná na mém Břiše. Pokud se vybere víc, udělám další videoklip a vinyl! S chutí do toho a buďte se mnou! Děkuji vám."

Teď už se tedy jen můžeme na novou desku, kterou produkují Moimir Papalescu a John Fryer, těšit. A jestli máte zájem o vinyl či chcete podpořit vznik videoklipu, můžete peníze posílat dál. Z odměn je stále co vybírat.

Bruno Ferrari - Já a mé tupé

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.