Acey Slade, bývalý kytarista Murderdolls, poprvé v ČR

Acey SladeDo Prahy míří Acey Slade, newyorský muzikant, který prošel formacemi jako Murderdolls, Dope či Trashlight Vision. V současné době vystupuje s novou kapelou, jež dostala název The Dark Party.






Murderdolls si po prvním albu "Beyond The Valley Of The Murderdolls" před lety dali dlouhou pauzu a Acey Slade se tak vydal vlastní cestou. Letos v lednu vydal album nazvané jednoduše "Acey Slade & The Dark Party", které obsahuje jedenáct skladeb na pomezí rocku a elektroniky.

K melodické písni "She Brings Down the Moon", ve které hostuje čokoládová vokalistka Militia, natočil povedený videoklip… jak jinak, než na Měsíci. 



Acey Slade & The Dark Party – She Brings Down the Moon  


V rámci The Reptile House Tour, která odstartovala 21. září v britském Bristolu, je naplánováno celkem 12 koncertů ve Velké Británii. V Evropě mimo britské ostrovy bude mít Acey Slade s kapelou pouhé 3 exkluzivní show. Pro tu pražskou bylo zvoleno magické datum 10. 10. 2010, kde kapela svou tour i zakončí. V klubu Matrix na Žižkově se objeví také speciální hosté.

Jedním z nich bude německá gothic rocková kapela Lord of the Lost z Hamburku, která se také pyšní velmi výrazným frontmanem. Chris „the Lord“ Harms si minimálně svou hororovou pódiovou image dříve nezadal třeba s Marilynem Mansonem, na bicí pak hraje zástupkyně něžného pohlaví, půvabná Any.



Lord Of The Lost - Dry The Rain


Čeští, ale i očekávaní zahraniční fanoušci, se mohou těšit také na koncertní set stále oblíbenější domácí melodic rock/metalové skupiny Venefica. Rockovou party otevře svým akustickým vystoupením dvojice rock´n´rollových kytaristů Jackie Cash.

Acey Slade & The Dark Party (USA), Lord of the Lost (D), Venefica, Jackie Cash
10. října 2010 (start 19:30)
Praha, Matrix (Koněvova 13)
Vstup: 150,– Kč předprodej Nosferatu / 190,– Kč na místě

 


Acey Slade and The Dark Party

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.